Nieuws

Beleving bij dierenhandel Hoogendoorn 26 nov. 2013
Beleving bij dierenhandel Hoogendoorn​„Wij hebben geen dierenspeciaalzaak, zoals zovelen in Nederland. Wij hebben een speciale zaak voor dieren. We onderscheiden ons duidelijk. Als was het alleen al door de beleving als je bij ons het terrein opkomt”, vertelt het kersverse VRO-lid Koos Hoogendoorn. Hij zegt lid te zijn geworden, maar ook wat te verwachten van de vereniging.
Lees meer
Reparatie van auto’s moet wel aantrekken 26 nov. 2013
Reparatie van auto’s moet wel aantrekkenAutobedrijf Verheul uit Harskamp ziet de laatste tijd behoorlijk wat kleine bedrijfsauto’s aan zich voorbijgaan. „Die zijn op dit moment behoorlijk gewild, ja”, zo zegt eigenaar Willem Verheul er zelf van. „Wij verkopen graag auto’s aan iedereen, maar repareren op dit moment ook erg veel.”
Lees meer
In crisistijd niet switchen maar trouw blijven 26 nov. 2013
In crisistijd niet switchen maar trouw blijvenBouwbedrijven hebben het de laatste jaren wel heel erg lastig. Kemp van Esseveld van het gelijknamige bouwbedrijf uit Elst weet er alles van. Bezuinigen waar het kan, ombuigen waar het moet, zo luidt zijn advies. „Toch is het lastig om werknemers te moeten ontslaan die ‘s zondags bij je in de kerk zitten”, aldus Van Esseveld.
Lees meer
Kok Interieurs ziet weg omhoog 26 nov. 2013
Kok Interieurs ziet weg omhoog​Van een woninginrichter zou je sombere verhalen verwachten. Er worden minder woningen gebouwd, mensen houden de hand op de knip. Echter, eigenaar J. Kok van Kok Interieurs in Putten, heeft lichtpuntjes te melden vanuit zijn bedrijf! „Ja, vanaf januari zie ik stabilisatie en vanaf juni zie ik een stijgende lijn!” zo meldt hij blij.
Lees meer
Juweel in crisistijd 26 nov. 2013
Juweel in crisistijd​De crisistijd brengt nogal wat ondernemingen in of op de rand van de afgrond. Ze hebben geblonken, maar verzinken. Toch zijn er ook juwelen van ondernemingen die de tegenwind uitzonderlijk het hoofd bieden. Koninklijke Rikkoert Juweliers uit Schoonhoven blinkt alsof er geen crisis is. Hoe krijgen de managers Ab en Perry Rikkoert dat toch voor elkaar?
Lees meer
Telefoon staat niet stil bij Slingerland 26 nov. 2013
Telefoon staat niet stil bij SlingerlandBeleefde men bij Slingerland Tegels uit Hardinxveld-Giessendam vorig jaar rond de jaarwisseling de crisis op het meest, op dit moment lijkt het wel of de hele crisis voorbij is. „Het is stressen. De zomervakantie schoot er zelfs gedeeltelijk bij in”, zo laat mede-eigenaar Corine Slingerland weten.
Lees meer
Ik hoop dat we iets voor elkaar kunnen betekenen 26 nov. 2013
Ik hoop dat we iets voor elkaar kunnen betekenenCorné van der Hoek verwachtingsvol nieuw VRO-lid
Lees meer
Nieuwsbrief NR 04 | 2013 1 okt. 2013
Nieuwsbrief NR 04 | 2013Communicatie, ziende de sterke wind, telefoon staat niet stil bij Slingerland, Kok Interieurs ziet weg omhoog, 25 jaar Boers Riooltechniek, VRO-Academy al in oktober, ook voor website geldt: eerste seconden tellen!, eerste oogopslag wezenlijk
bij klantenbinding, reparatie van auto’s moet wel aantrekken
Lees meer
Nieuwsbrief NR 03 | 2013 1 aug. 2013
Nieuwsbrief NR 03 | 2013Duurzaam als ’t uitkomt…, nieuws van de fronten, In Memoriam: Karel Otte (voorzitter VRO), beleving bij dierenhandel Hoogendoorn, ondernemersdag & ledenvergadering 2013, geef vertrouwen terug, nieuw VRO lid: Van der Hoek Trading, Ik een mentor?
Lees meer
Boers Riooltechniek 25 jaar 1 jul. 2013
Boers Riooltechniek 25 jaarBoers Riooltechniek uit Oud-Vossemeer bestond 1 juli 25 jaar. De VRO feliciteert eigenaar Jan Boers met dit feit.
Lees meer
Twitter
VRO @VROweb
DV 26 september 2017: bedrijfsbezoek bij Duifhuizen Lederwaren! Van harte welkom. https://t.co/6apACt7p9i
104 weken geleden
En hou ook 26 september alvast vrij in uw agenda: het bedrijfsbezoek bij @Duifhuizen in #Oud-Beijerland!
120 weken geleden
D.V. 13 juni 2017: Algemene ledenvergadering van de VRO. Gastheer is #Wesotronic #barendrecht. Meer info: https://t.co/dwKbxQ3XHz
120 weken geleden
Ton Twigt zojuist als nieuwe voorzitter van de VRO benoemd. Nadat Evert v Engelenhoven als bestuurslid is benoemd.
167 weken geleden