Essenzo: Uitnodiging maandag 1 december

Start Essenzo Leerbedrijf

U als zzp-er of ondernemer van een klein bedrijf willen wij ondersteunen op het gebied van marketing, (online) communicatie en verkoop.

Hoe gaat Essenzo Leerbedrijf dit doen?

Het leerbedrijf start met vijf commerciële hbo- en mbo studenten van Essenzo Opleidingen. Zij werken vier dagen in de week onder begeleiding van de initiatiefnemer van Essenzo en een coach/verkooptrainer. De uitvoering van de werkzaamheden op het gebied van marketing, communicatie en verkoop verloopt parallel aan de modulen van de particuliere opleidingen van Essenzo. Dit geeft u de zekerheid van vernieuwende kennis op het juiste moment. U wordt vanzelfsprekend nauw betrokken bij het geheel.

Wanneer gaat Essenzo Leerbedrijf dit doen?

De start van het leerbedrijf is op DV maandag 1 december. Om 14:45uur bent u van harte welkom bij onze opening aan de Kattensingel 71 te Gouda. Mevrouw Daphne Bergman (wethouder onderwijs) zal het startsein van ons leerbedrijf geven. Daarna zullen wij zelf een korte uitleg geven. De woensdag, donderdag en vrijdag van diezelfde week is er dan 'zoete' inval van 8.30 uur tot 17.00 uur op de Kattensingel 71.

Meer info: http://www.essenzo.nu/leerbedrijf/