HOORNBEECK COLLEGE EN VRO: ONDERNEMERSPITCH OP NIVEAU

Jonge ondernemers van het Hoornbeeck College beschikken over veel talent. Dit bleek tijdens de ondernemerspitch in Kampen die heeft plaatsvondt op dinsdag 29 maart.

De jonge ondernemers lieten zich van hun beste kant zien! Verschillende originele producten en diensten werden als onmisbaar neergezet. De professionele jury die uit 5 deskundigen van het bedrijfleven bestond konden moeilijk tot een keuze komen.

Uiteindelijk ging de Hidden Painters met de eer strijken. Een buitengewoon knappe prestatie, aangezien deze onderneming uit 2 ondernemers bestond en afkomstig is van de startende locatie in Gouda. Gouda ging dus met het goud aan de haal. De jonge ondernemers, Kors Visser &  Tjeerd Klaver, hebben een origineel product op de markt gezet. Zij verbinden kunst en commercie aan elkaar. Zij weten kunst te verkopen, waardoor een werkloze kunstenaar aan het werk komt. Zij werden door de jury geprezen vanwege het maatschappelijk oogmerk.

De ondernemingen Keasy uit Goes en Vakspecialist.nu uit Apeldoorn gingen er met de 2de en 3de prijs vandoor.

De winnende partij zoekt het hogerop!
De ondernemers ontvingen, uit handen van de VRO - namens dhr. J. van Holst, een waardecheque voor een rondvlucht bij de MAF en een beker. De rondvlucht vindt plaats tijdens het symposium “Christen in zaken”.

De presentaties van de ondernemingen kun je ook met veel plezier bekijken via puntuit.nl