Administratiekantoor CIBA Consult: 'Uw business onze basis'

Administratiekantoor CIBA Consult is actief in de accountancy, administratieve en fiscale dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf. "Wij leveren op dit terrein een veelzijdig pakket aan diensten, waarbij duidelijkheid en transparantie in de werkzaamheden en in de afspraken naar de klant voorop staan", aldus eigenaar Johan van Holst.

Onze bedrijfsvoering kenmerkt zich verder door een laagdrempelige werkwijze, die met name ook startende en doorstartende ondernemers aanspreekt. Verder kent ons kantoor een veelzijdig interessegebied en, mede als gevolg van onze jarenlange ervaring, een substantiële kennis van het bedrijfsleven. Uit deze ervaring is ook gebleken dat in de dienstverlening aan onze doelgroep, het MKB, persoonlijke aandacht en actief meedenken een hoog prioriteitsgehalte hebben. Deze punten zijn dan ook bepalend voor de manier waarop wij onze relaties bedienen.
Enkele belangrijke items in onze dienstverlening zijn:
• wederzijds vertrouwen
• duidelijke afspraken
• vaste tarieven voor de standaardwerkzaamheden
• brede kennis en ervaring
• samenwerking met andere specialisten in ons vakgebied
• mogelijkheden voor online diensten via ons kantoor.
Met andere woorden: uw business is onze basis!

Bel of mail ons voor nadere informatie over onze dienstverlening of voor een vrijblijvende afspraak c.q. offerte. Onze contactpersoon is de heer J. (Johan) van Holst, te bereiken via telefoonnummer (0182) 74 82 42 of via het mailadres info@cibaconsult.nl.
 
Contactgegevens
Administratiekantoor CIBA Consult
Vredebest 32
2801 AS Gouda
Tel.: 0182-748242
Web: www.cibaconsult.nl