Arbeidsmakelaars BV: onafhankelijk, onpartijdig en bemiddelend

Arbeidsmakelaars brengen uw vraag en het aanbod bijeen. Onafhankelijk. Onpartijdig. Bemiddelend. Dus zoekend naar de beste oplossing. Voor u.

De Arbeidsmakelaars zijn een groep ondernemers die er voor gekozen hebben om alle backofficezaken centraal te regelen. Zodat ze elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod.
Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.
Wij werken door heel Nederland. Iedere Arbeidsmakelaar heeft zijn eigen netwerk en klanten en wordt niet gehinderd door regiobeperkingen. Iedere klant krijgt daardoor de aandacht die hij verdient.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is dagelijkse kost voor Arbeidsmakelaars. Financieel en organisatorisch zijn we betrokken bij onder meer Compassion, Evangelisatiepost Leeuwarden, Weissensee4kids, Ronald mcDonald huis, Orange Babies en Hulp Irak.
Wij zijn lid van de VRO vanwege de levensbeschouwing in combinatie met zaken doen. Om zo van tijd tot tijd eens te kunnen spiegelen met collega-ondernemers.


 
Contactgegevens
Arbeidsmakelaars BV
Gildestraat 1
8263 AH Kampen
Tel.: 06-10029016
Web: www.arbeidsmakelaars.nl
Twitter
Arbeidsmakelaars BV
Heb jij je examens afgerond? En heb je vakantie? Dan is het tijd om geld te verdienen!! Interesse in een extra g… https://t.co/GlM7JZ551B
63 weken geleden
Ben (of ken) jij de horeca topper die wij zoek? Reageer of deel dan dit bericht😃 https://t.co/jZgxGTznxW https://t.co/jZgxGTznxW
63 weken geleden