BoumanKantoorTotaal BV: voor eenmanszaak tot multinational

Bouman KantoorTotaal is een totaalspecialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoor- en projectmeubilair, kantoorapparatuur en documentsystemen, facilitaire producten en relatiegeschenken voor kantoren, scholen en instellingen. Met locaties in Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen, Veenendaal en Vlissingen.

Bij Bouman staat niet het ‘product’ centraal, maar juist de ‘oplossing’ die een relatie wenst om zijn of haar bedrijfsvoering en processen te continueren en te optimaliseren. Het draait bij Bouman om een efficiënte en inspirerende kantooromgeving, met oog voor verantwoord werken en zorg voor het milieu.
De bijna 40 medewerkers hebben elk hun specialisatie zodat zijde klant optimaal van dienst kunnen zijn.
De voornaamste productgroepen zijn kantoorartikelen, -meubilair, documentsystemen, facilitaire producten, relatiegeschenken, handyman service en logistiek ‘ontzorgen’. Kennis, kunde en vaardigheden zijn dan ook de sleutelwoorden die onderhouden worden door het volgen van cursussen, het lezen van vakliteratuur en het bezoeken van beurzen. Zodoende kunnen de Bouman-medewerkers alle klanten, van eenmanszaken tot multinationals, altijd op de hoogte houden van de laatste noviteiten en marktontwikkelingen die er daadwerkelijk toe doen.
De ondernemer Bouman vindt het maatschappelijk verantwoord werken erg van belang. „Het levert, zowel in de vorm van kostenbesparing als voor het milieu en omgeving, winst op. Onze afdeling logistiek rijdt bijvoorbeeld vaste, logische routes voor het bezorgen van producten en onze accountmanagers plannen het langsgaan naar klanten zo gunstig mogelijk in. Dit scheelt behoorlijk veel onnodig brandstofverbruik”, zo laat hij weten.
Sinds kort verkoopt Bouman naast gewone printers, ook 3D-printers. Deze is in staat om op basis van digitale 'bouwtekeningen' (computerbestanden) driedimensionale objecten te produceren. Dit gebeurt door het object laag na laag op te bouwen. Zo'n printer is onder andere handig om prototypes, schaalmodellen en diverse concepten te printen.
Ook koffieautomaten komen voor in de artikelenlijst. Kortom: Bouman is er voor meer dan u denkt!

Zie verder: www.boumankantoortotaal.nl

En voor de geheel nieuwe webshop: shop.boumankantoortotaal.nl

Contactgegevens
BoumanKantoorTotaal BV
Postbus 3
4460AA Goes
Tel.: 0113-271955
Web: www.boumankantoortotaal.nl