ECM dialoog BV

Organiseren! Iedereen heeft het nodig. Zowel in de zorg, als in het onderwijs en het openbaar bestuur. Naast deze marktgroepen is het organisatieadvies in diverse belangen ook noodzakelijk voor het midden- en kleinbedrijf. Organisatieadviesbureau ECM dialoog organiseert al jaren in dialoog met de klant. En de basis van onze professionaliteit? Expertise in en ervaring met organiseren!
Wij zijn sterk in het organiseren van:
  • Educatie: kennisdeling, workshops en trainingen
  • Coaching: persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van uw team
  • Management: o.a. interim-management, de inrichting van een good governance model en timemanagement
  • Werving & Selectie: assessments, vacatures en loopbaanontwikkeling
 
‘Het zijn de mensen die de organisatie maken’
Vanuit de perceptie “Het zijn de mensen die de organisatie maken” aandacht hebben voor de organisatiestructuur, de bedrijfsvoering en andere primaire procesfactoren: dat is organisatieadviesbureau ECM dialoog! Met het toepassen van kennis, het ontwikkelen van vaardigheden en het doorzien van de samenhang geven wij als organisatieadviesbureau tevens richting aan de belangrijke – informele – secundaire procesfactoren. Steeds opnieuw blijkt dat het bedrijfsconcept inzake organisatieadvies van ECM dialoog veel waarde heeft: we hebben aandacht voor “de rand van de organisatie”.
Contactgegevens
ECM dialoog BV
Paterijstraat 3-C
8081 TA Elburg
Tel.: 0525-661697
Web: www.ecmdialoog.nl
Twitter
ECM dialoog BV
Een van onze scholen van de talentenpool zoekt een nieuwe directeur. https://t.co/RTasoHsGlo
12 weken geleden
7 juni laatste onderwijslunch van 2017 - 2018! Het Vervangingsfonds schuift aan en zal de huidige ontwikkelingen en… https://t.co/LYCE9bQhcq
66 weken geleden