Isomaatwerk: voor elk zichzelf respecterende onderneming

Voor elk bedrijf dat zichzelf respecteert en maatschappelijk verantwoord bezig wil zijn, is Isomaatwerk in Geldermalsen een goede partner. Het bedrijf helpt op kleinere en grotere schaal te isoleren, maar ook energie te winnen uit alternatieve bronnen door de levering van zonnepanelen en windmolens.

Eigenaar Bart van Vulpen is uiterst gemotiveerd. „Ik kom persoonlijk uit de groene branche en weet waarover ik het heb als het gaat om verduurzaming en vergroening van onze economie. Met zowel particulieren als bedrijven wil ik vorm geven aan een stukje scheppingsopdracht. Natuurlijk gebeurt dat bedrijfsmatig, maar het is wel iets wat me drijft.”
Isomaatwerk biedt vele vormen van isolatie. Van Vulpen: „Er is nog zo veel te bezuinigen op de energierekening! Tot soms wel 30%! Dat laten we toch ook niet liggen? Goede vloer-, muur- en dakisolatie zijn daarbij belangrijk. In veel gevallen kunnen wij de spouwmuur isoleren met een uniek milieuvriendelijk product dat geheel is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Het materiaal kan geheel biologisch worden afgebroken en hergebruikt. Dat is dus weer extra duurzaam. Het mooie is, dat de gedane investering vaak al binnen drie jaar kan worden terugverdiend.”

Dat isolatie altijd weer de aandacht vestigt op het zorg dragen voor goede ventilatie weet men bij Isomaatwerk maar al te goed. Van Vulpen: „Onze specialistische kennis maakt dat wij met Thermo Zone een uniek Nederlands product kunnen bieden dat én optimaal verwarmt én maximaal ventileert. Zomers biedt dit systeem ook nog eens de mogelijkheid van verkoelen, zodat de woning of bedrijfsruimte in elk seizoen zijn comfort biedt.”

Het concept dat Isomaatwerk het Hoornbeeck College heeft aangeboden, wil Van Vulpen graag het bedrijfsleven voorhouden. „Daar heeft men het plan om op het dak zowel zonnepanelen als windmolens te plaatsen, waardoor er echt geld kan worden terugverdiend. Ik geloof daarin. Als er veel zon is, hebben we niet zo vaak te maken met storm en/of regen en als stormt of regent, missen we vaak de zon. Zo hebben we voor elk moment van de dag opbrengstmogelijkheden. Elk bedrijf, dat zowel innovatief als maatschappelijk verantwoord wil zijn, moet dit aanspreken. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak!”

Contactgegevens
Isomaatwerk
Kuyperstraat 30
4191 HK Geldermalsen
Tel.: 0647562410
Web: www.isomaatwerk.nl
Twitter
Isomaatwerk
RT @Eemland_Fruit: #Boycot #Rusland ook voor ons een strop! Wie heeft belangstelling voor #pruimen ?! #biologisch #fruit bijna #gratis http…
262 weken geleden
Vanaf vandaag zijn we ook op Social Media. Zie onze site voor al onze mogelijkheden! #vloerisolatie #ventilatie http://t.co/evVzrLykA7
275 weken geleden