Paul Roescher meer dan gerenommeerd

Paul Roescher, met vestigingen in Apeldoorn en Rijssen, is een meer dan gerenommeerde naam in de woonbranche. Al sinds 1971 staat Paul Roescher voor kwaliteit, lager in prijs dan waar ook!

Zeer groot aanbod
Alle goederen die in een nieuw huis als vaste elementen worden gemonteerd, kan men bij Roescher onder één dak bij elkaar zoeken! In de twee Megastores (in Rijssen en in Apeldoorn) vindt de klant zeer grote afdelingen voor diverse specialismen: keukens, badkamers, tegels, haarden, vloeren en schuifdeurkasten. Een uniek one-stop-shopping concept!

Combi-voordeel
Kers op de taart is het ‘combi-voordeel’. Bestelt men naast de keuken ook een badkamer, tegels, een haard, een vloer en een schuifdeurkast, dan levert dit stapels voordeel op. Hoe meer iemand shopt, hoe meer combi-voordeel!

Laagste prijzen
Het accent ligt bij Paul Roescher op kwaliteit tegen de laagste prijs, zonder aanbetaling! De klant profiteert van groot inkopen en een geoliede organisatie; het geheim achter onze prijzen! Of u nu zoekt naar een super-de-luxe Suprematie keuken, een Budget kachel of een badkamer van klassiek tot modern; bij Roescher weet u zeker dat u kwaliteit koopt voor de laagste prijs.

Dienstverlening in eigen beheer
De distributie (magazijn, planning, bezorging, wagenpark) en de landelijke servicedienst houdt Paul Roescher geheel in eigen beheer om kwaliteit te kunnen waarborgen. Ongeveer 50 gemotiveerde werknemers doen hun best om het de klant volledig naar de zin te maken.

Lange geschiedenis – veel ervaring
In 1971 begon Paul Roescher zijn zaak vanuit een kippenschuur in Raalte! Begonnen werd met keukens en badkamers, maar al snel breidde Roescher dat met de afdelingen haarden, vloeren en schuifdeurkasten. De totale vloeroppervlakte is nu ongeveer 23.000 m2. De groei van kippenschuur naar twee Megastores leverde een schat aan ervaring op, waarvan de klant profiteert.

VRO-lid
Het lidmaatschap van de VRO onderstreept en versterkt de identiteit van het bedrijf Paul Roescher. In de dagelijkse praktijk merken zowel klanten als leveranciers dat Paul Roescher een betrouwbaar bedrijf is. Het nakomen van afspraken, financiële betrouwbaarheid, respect en hard werken voor de kost; zomaar enkele steekwoorden die Paul Roescher omschrijven. De VRO biedt ondernemers de ruimte om hierin van elkaar te blijven leren en elkaar te bemoedigen!

 

Contactgegevens
Paul Roescher
Plaagslagen 2
7463 PH Rijssen
Tel.: 0548-53 0350
Web: www.paulroescher.nl/
Twitter
Paul Roescher
Ondertussen in filiaal Rijssen... huiskok Arjan bereidt met thijm en knoflook “sous vide” gegaarde diamanthaas. De… https://t.co/xNR5FKlDma
7 weken geleden
Verkoop je kleding en ben je trots op je vak? Groei je (spreekwoordelijk) uit je jasje en ben je toe aan de volgend… https://t.co/Fi15FJzxSy
7 weken geleden