Pro Life maakt samenwerking met VRO extra lonend

VRO-lid Pro Life Zorgverzekeringen maakt het voor werknemers van VRO-leden buitengewoon interessant om dit jaar nog bewust te kiezen voor christelijke zorg en over te stappen. Pro Life biedt namelijk 7,5% korting op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen. Bovendien krijgt elke nieuwe klant van 18 jaar en ouder die kiest voor de basisverzekering bij Pro Life in combinatie met een aanvullende (tand)verzekering een welkomstbonus van € 50,-.

Pro Life probeert de VRO-werkgevers, maar ook hun werknemers bewust te maken van zowel de principiële juistheid van hun keuze, maar ook van de voordelen daarvan.
Atze Bosma, accountmanager bij Pro Life daarover: „Pro Life is er voor christenen die de Bijbelse principes willen door vertalen naar de keuzes die ze in het dagelijkse leven maken. Zij vinden in Pro Life een zorgverzekeraar die de Bijbelse waarden en normen respecteert en investeert in verantwoorde zorg, zoals psychologische hulpverlening, kraamzorg, christelijke herstellingsoorden en palliatieve zorg.”

Christelijke zorg
Hij vervolgt: „Het is belangrijk om te laten zien dat christelijke zorg er ís en relevant is. Pro Life investeert in het keurmerk Christelijke Zorg om christelijke zorginstellingen te helpen inhoud te geven aan hun identiteit en kwaliteit. Uiteindelijk is het leveren van goede kwaliteit de beste garantie voor continuïteit en voor tevreden klanten. Onze missie is: mensen toegang te verlenen tot christelijke zorg. En dat doen wij door actief samen te werken met christelijke zorgverleners en te zorgen dat wij daar goede afspraken mee maken. Op deze manier kunnen zij onze klanten goede zorg bieden en kunnen we christelijke zorginstellingen versterken. Dat is echt een win-win-win situatie.
Een keuze voor Pro Life is dan niet alleen een principiële keuze, maar ook een keuze voor de toekomst van christelijke zorg.”

Atze Bosma, Acountmanager Pro Life


Drie pijlers
Pro Life staat volgens Bosma voor drie belangrijke pijlers: beschermwaardigheid van het leven, toegang tot christelijke zorg en de hoogste klanttevredenheid.

Bosma: „Onze basisverzekering heet de Principe Polis. Onze basisverzekering onderscheidt zich door de levensbeschermende visie.”
Op de site www.ikzoekchristelijkezorg.nl kunnen mensen een zorgverlener zoeken die bij hun christelijke identiteit past. Bosma: „Christenen kiezen bijvoorbeeld heel bewust voor een christelijke relatietherapeut. Omdat hij een ander uitgangspunt heeft voor de behandeling: bij elkaar blijven en kiezen voor de relatie, in plaats van vooral voor jezelf kiezen.”
De accountmanager van Pro Life: „Wat klanttevredenheid betreft, staan we vanaf 2006 standaard in de top-3, maar we streven uiteraard naar een stevige nummer-1 positie.”


Wederzijds
Bosma zou graag willen dat VRO-leden de collectieve zorgpolis met eerbied voor het leven onder de aandacht van hun werknemers brengen. Werknemers die bij een christelijke organisatie werken zouden alleen al om dit voordeel hun werkgevers kunnen aanraden ook VRO-lid te worden. Ieder VRO-lid zou zijn werknemers kunnen wijzen op de bewuste keuze, maar ook op de vele voordelen die Pro Life, te bieden heeft.

 

 

 

 

 

Nú VRO-lid worden loont!
Nieuwe leden aanbrengen nog steeds lucratief!

 
Geïnteresseerde werknemers kunnen terecht op www.prolifecollectief.nl/vro

Elke persoonlijke offerte per post is vrijblijvend en gaat vergezeld van een magazine over de meerwaarde van christelijke zorg. Voor werkgevers is Atze Bosma persoonlijk bereikbaar op 06-20706901. Écht: christelijke ondernemers doen er goed aan zich zowel als Pro Life-, als VRO-lid te profileren”, aldus Bosma.

Contactgegevens
Pro Life Zorgverzekeringen
Postbus 709
3800 AS Amersfoort
Tel.: 033-4228188
Web: www.prolife.nl