Talenta voor ondernemers

Dreigt uw werknemer langdurig uit te vallen of heeft u te maken met frequent verzuim? Bent u op zoek naar een gemotiveerde en loyale nieuwe werknemer? Zoekt u mogelijkheden om uw werknemer verder te ontwikkelen? Talenta adviseert, coacht, werft, matcht en ontzorgt!

Talenta is een christelijke organisatie voor onder meer jobcoaching en re-integratie. Talenta heeft een groot christelijk werkgeversnetwerk, participeert in een samenwerkingsverband van christelijke zorgpartners en heeft ruim 30 jaar ervaring met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (Wajong, WIA, WAO, WSW, no-riskpolis). Het plaatsingspercentage bij Talenta ligt hoger dan 70% en het slagingspercentage van jobcoachtrajecten is meer dan 90%.

Hulp bij vinden van nieuwe baan
Heeft u te maken met een langdurig zieke werknemer of bent u op zoek naar ontslagbegeleiding? Middels outplacement en re-integratie 2de en 3de spoor ondersteunt Talenta bij het bemiddelen van een werknemer naar een andere werkplek en bij het afscheid nemen van de huidige werksituatie. Middels een assessment worden kwaliteiten en valkuilen van de werknemer in kaart gebracht. Er wordt een profiel opgesteld van de belastbaarheid, kwaliteiten en vaardigheden van de werknemer. Vervolgens is er sprake van actieve bemiddeling op de arbeidsmarkt naar een passende werkplek.

Op zoek naar nieuw talent?
Bent u op zoek naar een gemotiveerde en loyale werknemer? Talenta helpt bij het maken van een juiste match. Dankzij Talenta kunt u invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), Social Return On Investment (SROI) of de quotumregeling. Door de kandidaat in dienst te nemen via Talenta Detachering & Uitzenden heeft u minimaal risico, maximale flexibiliteit en geen administratie en regelwerk.

Talentontwikkeling
Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst
bij hun ware aard ligt. Dankzij talentenanalyse (TMA Methode), loopbaanbegeleiding, coaching en training helpt Talenta bij het verkrijgen van inzicht en het verbeteren van persoonlijk functioneren.

Advies en ondersteuning
Dreigt uw werknemer langdurig uit te vallen of heeft u te maken met frequent verzuim? Vraag Talenta om advies of inzet van arbeidsdeskundig onderzoek.

Kijk voor meer informatie op www.talentawerkt.nl of neem contact op met Johan Knuivers, j.w.knuivers@talentawerkt.nl, 06-19959409.

 

Contactgegevens
Talenta
Kastanjelaan 10
2982 CM Ridderkerk
Tel.: 0180-442643
Web: www.talentawerkt.nl
Twitter
Talenta
Mooie functie als metaalzetter in Ede. Voor 24 tot 40 uur per week @wajongEnwerk @Wajongenwerk mail naar vacature@thttps://t.co/84SlxZomcs
52 weken geleden
RT @banenafspraken: 'Ik kan extra goed luisteren en doorvragen', zei een blinde medewerkster. Dat is mensen inzetten in hun kracht: https:/…
96 weken geleden