Van Dijk bouwt fiets (om) naar wens van de klant

Voor Anton en Dinie van Dijk, eigenaren van het veelzijdige rijwielbedrijf Van Dijk Fietsen, staat het vak nog centraal en is men in staat tot een zeer persoonlijke benadering. „Ons bedrijf bestaat al 22 jaar en is ontstaan uit een hobby die we samen deden”, vertelt Anton.
 
Van Dijk Fietsen heeft zeer veel ervaring met de E-Bike en zijn techniek. Anton: „Na de introductie van de E-bike hebben we een specialiteit ontwikkeld in deze categorie. Zo kunnen we bijna iedereen helpen die problemen heeft met zijn E-bike. Vooral de mensen met een onbekend merk of ‘supermarktfiets’. Iedereen helpen we. Tevens bouwen we bestaande fietsen om naar een echte en goede E-bike die geheel naar wens van de klant gemaakt wordt. Dit ombouwen kan voor elke fiets: stadsfietsen, Atb’s, sportfietsen, tandems, bakfietsen en andere speciale fietsen. Een prachtig werk: een E-bike bouwen helemaal naar wat de klant wil en erven verwacht.”
Van Dijks expertise gaat zover dat hij ook wel fietsen ombouwt naar een driewielfiets voor mensen die een beperking gekregen hebben en nog beschikken over een goede fiets of E-bike. Anton: „Zelfs voor een racefiets is er een wielset! Zo bouwden we ook een fiets van full-carbon om voor een jongeman die veel fietste, maar een spierziekte kreeg. Zo kon hij toch weer fietsen. Ja, dit is soms ook een heel mooi werk.”
Voor alle vragen en oplossingen op het gebied van E-bikes kan men bij Van Dijk terecht. Het rijwielbedrijf heeft zich gespecialiseerd op het gebied van li-ion accu’s. De eigenaar: „We hebben diverse testers om de kwaliteit en werking van deze accu’s en laders te controleren. Nieuwe accu’s bestellen we zelf in China, waardoor we nagenoeg iedereen kunnen helpen tegen een redelijke prijs. Met goede betrouwbare accu’s!”
Een andere specialiteit van Van Dijk is het professioneel spaken van wielen. Mensen die veel last hebben van spaakbreuk helpen ze bij Van Dijk aan een sterk wiel waar ze twee jaar garantie kunnen geven op spaakbreuk. Anton: „Natuurlijk wel indien men de voorschriften nakomt. Voor een eerlijke en vakbekwame voorlichting met alle voors en tegens en fiets- en accuproblemen moet men gewoon bij óns zijn. Bijna alle merken zijn door ons leverbaar”, zo stelt de rijwielspecialist.
Contactgegevens
Van Dijk Fietsen VOF
Ophemertsestraat 8 - 10
4014 RA Wadenoijen
Tel.: 0344-632445
Web: www.vandijkfietsen.nl