Van Engelen B.V.

Van Engelen B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf met twee vestigingen in Nunspeet en Swifterbant. Op de Veluwe en in Flevoland is Van Engelen B.V. in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven binnen de agrarische sector. Maar ook buiten de agrarische sector zijn wij actief op tal van terreinen. Daarnaast kunnen wij ook veel particulieren rekenen tot onze vaste klantenkring. Via onze website willen wij u uitvoerig informeren over de producten en diensten die wij aanbieden.

Het officiële dealerschap van New Holland is de belangrijkste schakel in onze bedrijfsvoering. Maar ook andere topmerken, zoals de rooimachines van DeWulf en de Giant shovels worden door ons vertegenwoordigd. Op onze productpagina kunt u uitgebreide informatie en uitvoerige documentatie vinden over al deze machines.
Naast de verkoop van (tweedehands) machines beschikken wij over twee professioneel ingerichte werkplaatsen om reparaties en onderhoud aan machines te kunnen uitvoeren. Al onze medewerkers beschikken over de vereiste vakdiploma’s en zijn daarnaast gespecialiseerd in een bepaald aspect, waaronder tractoren, rooimachines en combines. Verder beschikken wij over vier compleet ingerichte servicewagens waarmee we reparaties en service onderweg of op locatie uitvoeren.

Op onze beide vestigingen is een uitgebreide winkel aanwezig, waarmee wij zowel de zakelijke als particuliere markt kunnen bedienen. U vindt hier onder andere hoogwaardig gereedschap, reinigingsmachines, werkkleding, tuin- en parkgereedschap en vet- en smeermiddelen. Al deze producten zijn afkomstig van topmerken zoals Hitachi, Kärcher, Snickers, King Tony, Bomag en Ambra.

Al meer dan 40 jaar zijn we actief aan de Vreeweg 103 in Nunspeet. Sinds 2002 zijn wij ook actief in Swifterbant, waar wij in juni 2014 verhuisd zijn naar een prachtig nieuw pand aan de Industrieweg 15. Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen op een van onze vestigingen.
Contactgegevens
Van Engelen B.V.
Vreeweg 103
8071 SJ Nunspeet
Tel.: 0341-251553
Web: www.vanengelenbv.nl
Twitter
Van Engelen B.V.
RT @vanengelentrans: Dieven stelen tractoren: 180.000 euro schade https://t.co/k4WCqsatoT
88 weken geleden
RT @maas_brand: Vanmorgen collega Herman thuis opgehaald. Al weer 12.5 jaar werkzaam bij @VanEngelen_BV. Op naar de volgende 12,5 https://t
155 weken geleden