Verboon Oogadviseur: 50 jaar lust voor het oog!

Verboon Oogadviseur staat voor alles wat je je maar kunt wensen voor je ogen: brilmode, contactlenzen, optometrie en refractiechirurgie. Met recht: adviseur van het oog met service en producten van topkwaliteit.

Vroeger ging men naar de oogarts voor het oogonderzoek en brilrecept en maakte de opticien de bril. De optometristen van Verboon Oogadviseur gaan verder, zij hebben kennis van beide zaken: zij doen èn het oogonderzoek èn meten brillen en lenzen aan. Blijkt na het oogonderzoek dat verdere behandeling nodig is, dan zal de optometrist de klant gericht verwijzen naar de huisarts of oogarts. Zo krijgt deze op een snelle manier de oogzorg die hij of zij nodig heeft.
Vanaf de oprichting van Verboon Oogadviseur in 1965 is de eerste verantwoordelijkheid een zo optimaal mogelijke gezichtsscherpte te geven aan alle klanten. „Om dit doel te bereiken, wordt er gebruik gemaakt van producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bestellingen van klanten zullen zo snel en accuraat mogelijk uitgevoerd worden. Een bril is een persoonlijk voorwerp waarmee we ons voor de volle 100% tevreden moet voelen. Persoonlijke aandacht en advies bepalen mede het succes van een bril. De oogmeting en de glaskeuze zijn mede bepalend voor het kijkplezier, zo stelt eigenaar Wouter Verboon.
Verboon Oogadviseur beschikt over de modernste apparatuur om snel en accuraat de staat van de ogen te controleren. Wouter: „De klant wordt geholpen door gediplomeerde opticiens en optometristen. Het screenen van de ogen gaat bij ons tot het uiterste: persoonlijk advies, tijd en aandacht. Omdat niet één oog hetzelfde is, maken wij gebruik van een zo breed mogelijk glasprogramma. Dat bestaat uit hoogwaardige optische producten en omvat enkelvoudige, bifocale, multifocale en bureau glazen.”
Verboon Oogadviseur bestaat dit jaar 50 jaar en dat wordt gevierd! Zo krijgt de klant bij aankoop van een bril of contactlenzen een badlaken cadeau. Daarnaast is er ook een zomerse jubileum actie: gratis glazen op sterkte bij aankoop van een Ray-Ban zonnebril. Was vroeger de zonnebril meer gericht op het functionele aspect, vandaag de dag staan veelal mode en stijl centraal.

Zie verder: www.verboon.nl

Contactgegevens
Verboon Oogadviseur
Voorstraat 31
3441 CD Woerden
Tel.: 0348-41 2231
Web: www.verboon.nl
Twitter
Verboon Oogadviseur
#Aktie #Koningsdag2018 @verboonoptiek op Voorstraat31: alle zonnebrillen 20% korting https://t.co/ntRhQDIY6b
69 weken geleden
De nieuwe collectie van @vasuma is binnen! Kom kijken in ons filiaal aan de Voorstraat. #woerden #brillen https://t.co/vxbDmlIl2u
71 weken geleden