Verheul Auto's

Autobedrijf Verheul uit Harskamp ziet de laatste tijd behoorlijk wat kleine bedrijfsauto’s aan zich voorbijgaan. „Die zijn op dit moment behoorlijk gewild, ja”, zo zegt eigenaar Willem Verheul er zelf van. „Wij verkopen graag auto’s aan iedereen, maar repareren op dit moment ook erg veel.”
 
Verheul begon jaren geleden met een klein schuurtje, waar hij auto’s verkocht. De reparatie van auto’s neemt echter de laatste tijd steeds meer de overhand. Verheul: „Wij verkopen graag, maar ervaren gewoon dat mensen, als dat moet, toch ook graag betrouwbaar hun auto laten repareren. We proberen het nét weer iets anders te doen dan de anderen, want je moet je in deze tijd onderscheiden. Ik wil de klanten ok nog wel aan een gebruikt bandje hepen, als ik merk tegen prijzen aanhikken. Wel van goede kwaliteit, want daar gaan we absoluut voor. Maar je moet toch proberen ál je klanten maximaal te bedienen!”
Geïnteresseerden kunnen Verheul bereiken via de website (www.autoverheul.nl) , waarop te zien is welke auto’s er op dat moment op voorraad zijn. „Er zijn ook wel mensen die me een opdracht geven, zodat ik gericht naar een bepaald soort auto kan gaan zoeken. Het is op dit moment best lastig om goede tweedehands auto’s te vinden. Ze worden schaarser, omdat mensen minder bereid zijn een nieuwe te kopen. Daardoor worden de marges bij de verkoop van tweedehands auto’s ook kleiner”, aldus de garagehouder uit Harskamp.
Hij constateert dat er volop belangstelling is voor auto’s van vier a vijf jaar oud, maar dat vele autobezitters nog niet af willen van hun bolide die slechts een jaar of twee, drie oud is: de mensen blijven er langer mee rondrijden.
Hoewel hij kan begrijpen, dat mensen overwegen de auto wat minder te laten controleren, vindt hij dat toch onverstandig. „Ik begrijp dat mensen tegen kosten op kunnen zien. Toch kom je jezelf tegen als je onderhoud uitstelt. Veel klanten vinden het gewoon plezierig een onderhoudscontract af te sluiten. Daarmee zijn beide partijen vaak tevreden”, zo zegt hij daarover.
Contactgegevens
Verheul Auto's
Dorpsstraat 227
6732 AD Harskamp
Tel.: 0318-453800
Web: www.autoverheul.nl