Waardevoorjegeld B.V.

Vanaf de start van de onderneming is Waardevoorjegeld BV lid van VRO. Ondernemen doe je namelijk samen. Waardevoorjegeld verbindt ondernemers met een financieringsbehoefte aan ondernemers en particuliere investeerders om die financieringsbehoefte in te vullen. Dit doen wij middels een platform, dat de partijen bij elkaar brengt. Samen staan voor een Waarde(n)vol Rendement; dat is ons devies.

SAMEN
Iedereen heeft partners waar hij of zij mee samenwerkt. Een ambitie nastreven doe je samen. Voor alles zoeken wij mensen om ons heen om een doel te bereiken. Wij slaan de handen ineen;  de ondernemer, met zijn ambitie; de investeerder met zijn financiering, en Waardevoorjegeld brengt u samen.
 
WAARDENVOL
Wie investeert, is op zoek naar waarden. Naar meer dan alleen financiële waarde. Investeren doe je met je hoofd, maar ook met je hart. Daarom vindt u bij ons alleen lening aanvragen die breed gedeelde waarden opleveren. Daarmee bereiken wij samen met u een waardenvol rendement.
 
RENDEMENT
Waar samengewerkt wordt, wordt ook gedeeld in de toegevoegde waarde. Dat heet rendement. Samenwerken kan een groter rendement opleveren dan dat iemand zelfstandig iets onderneemt.
Rendement heeft ook een diepere betekenis. Eén synoniem van rendement is ‘vrucht’ of ‘oogst’.  Hierop is onze missie gebaseerd; Samen staan we voor een waardenvolle oogst.

Geïnteresseerd geraakt? Kijk dan vooral op ons platform www.waardevoorjegeld.nl en/of neem contact met ons op via info@waardevoorjegeld.nl

 
Contactgegevens
Waardevoorjegeld B.V.
Verlengde Kerkweg 25
2985 AZ Ridderkerk
Tel.: 085 489 04 52
Web: www.waardevoorjegeld.nl