Advocatenkantoor Wille Donker

Als middelgroot advocatenkantoor adviseert Wille Donker advocaten al meer dan 40 jaar particulieren, onderwijsinstellingen, overheden en ondernemingen in heel Nederland en daarbuiten op ruim negen rechtsgebieden. Met ongeveer twintig advocaten heeft Wille Donker advocaten de expertise en ervaring om u een full service te bieden.
 
Een professionele en betrokken dienstverlening staat hoog in het vaandel. Professioneel in ons vak en de manier van werken. Betrokken door de korte lijnen, een vast aanspreekpunt en de aandacht voor u en uw onderneming. Daardoor zijn we in staat om mee te denken in het belang van u en uw onderneming en hebben we ook snel de vraag achter de vraag in beeld. Dit stelt ons in staat om tot een oplossing te komen die recht doet aan de situatie. Door pragmatisch te werken en daarbij ook het financiële belang in het oog te houden, kunnen op het juiste moment keuzes worden gemaakt.  
 
Naast advisering en begeleiding in juridische procedures heeft Wille Donker advocaten ook ervaring met juridische projecten zoals het professionaliseren van contractmanagement of het implementeren van de privacywetgeving. Samen met u maken we een plan van aanpak. We monitoren de voortgang en evalueren frequent de resultaten en samenwerking. Ook op die manier ontzorgen wij uw onderneming zodat u al uw aandacht kunt richten op het ondernemen zelf.
 

Contactgegevens
Wille Donker advocaten
Leidsche Schouw 2
2408 AE Alphen aan den Rijn
Tel.: 0172-442417
Web: www.willedonker.nl
Twitter
Wille Donker advocaten
De uitspraak maakt duidelijk dat de rups niet alleen voor jeuk zorgt, maar ook voor schadevergoeding (soms). Terrei… https://t.co/yMnwxqnNCa
2 weken geleden
Vrijwel iedere website heeft tegenwoordig een ‘like’ knop geïntegreerd op de pagina. Deze week werd duidelijk dat d… https://t.co/xNVqRoOUBY
3 weken geleden