• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

AGS Administraties & Belastingen
Koperweg 11K
2401 LH ALPHEN AAN DEN RIJN
T 0172-427050
E info@agsadministraties.nl
W www.agsadministraties.nl

AGS Administraties & Belastingen

AGS administraties en belastingen is een administratie – en belastingadvieskantoor in Alphen aan den Rijn. Met een hecht team van 10 medewerkers biedt men administratieve dienstverlening en advies op maat. „Onze klanten zijn ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, uiteenlopende bedrijven uit verschillende branches en uit alle delen van het land”, vertelt directeur Arie Langstraat.

Afhankelijk van de wensen, verzorgt AGS de invoer of controle van de administratie, het samenstellen van de jaarrekening en belastingaangifte. Ook de salarisadministratie neemt men desgewenst uit handen. Langstraat: „Tussentijdse digitale rapportage en (fiscale) adviesgesprekken bieden natuurlijk een meerwaarde.
Wij ondersteunen vrijwel alle financiële pakketten. Met name op het gebied van de online boekhoudpakketten(Exact online, Unit4 Multivers, Snelstart en E-boekhouden) hebben wij specialisten in huis.”
De boekhouding moet voor de ondernemer een handvat zijn voor de bedrijfsvoering. Strategische beslissingen moeten worden genomen op basis van een actuele en inzichtelijke rapportage. De AGS-directeur: „Dit onderkennen wij als geen ander. Advies op maat is ons motto!”
AGS administraties en belastingen is in 1998 opgericht en de eerste twaalf jaar is de organisatie gevoerd als accountantskantoor. „Veranderende wet- en regelgeving voor accountants hebben ons toen doen besluiten het bord ‘accountantskantoor’ te verruilen voor ‘administratiekantoor’. Daardoor kunnen wij de klanten dezelfde of soms nog hogere service en kwaliteit leveren tegen aanmerkelijk scherpere tarieven. Niet-controleplichtige klanten, het gros van ondernemend Nederland, hebben namelijk helemaal geen voordeel bij de strikte wet- en regelgeving van accountants. Door samenwerking met tal van partijen kunnen wij adviseren en behulpzaam zijn bij alle voorkomende administratieve diensten. Hiermee heeft de klant één aanspreekpunt voor alle financiële vragen”, zo stelt Langstraat.
De AGS-tarieven zijn volgens hem scherp en transparant. De AGS-directeur: „Steeds meer klanten maken gebruik van de mogelijkheid om te werken op basis van een vaste prijsafspraak, die in maandelijkse termijnen in rekening wordt gebracht. Ongewenste pieken in de uitgaven en verrassingen achteraf zijn hiermee verleden tijd.”

Ons administratiekantoor in Alphen aan den Rijn kenmerkt zich door:

  • snelle, accurate service
  • een persoonlijke en laagdrempelige aanpak
  • scherpe tarieven, vaste prijs per maand mogelijk
  • vaste contactpersoon voor alle vakgebieden
  • vraag online een offerte aan of;
  • kom langs bij onze vestiging in Alphen aan den Rijn voor een vrijblijvend gesprek

Zie voor meer info: www.agsadministraties.nl

Directeur Arie Langstraat

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier