• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Clementijn
Dashorsterweg 14
3925 MZ Scherpenzeel
T 06-15047073
E info@clementijn.nl
W www.clementijn.nl

Clementijn

Clementijn is een synoniem voor verrassende dames- en kinderkleding. Een merk dat elk seizoen weer opvalt met een eigentijdse collectie. Exclusief verkrijgbaar via:

Bezoek ons magazijn

  • party’s in heel Nederland
  • direct verkoop vanuit ons magazijn
  • door telefonische bestelling
  • door online bestelling

Het ontwerp en de productie doet Clementijn volledig in eigen beheer. Het resultaat is een herkenbare, vernieuwende modelijn voor de vrouw die graag goed gekleed gaat. Met modellen die rustig en vanzelfsprekend zijn óf juist sportief en zelfverzekerd. Die afwisseling maakt de merkkleding van Clementijn aantrekkelijk voor een veelzijdige doelgroep. Hetzelfde geldt voor de kindermode. Clementijn ontwikkelt een evenwichtige kledinglijn waarmee kinderen voor de dag kunnen komen – maar met speelse elementen. De merkkleding is gemaakt van hoogwaardige, duurzame stoffen én aantrekkelijk geprijsd. Kijk op deze website wanneer de volgende party bij u in de buurt wordt gehouden óf bestel meteen via internet. Meer weten?
Bekijk in onze webshop:

» Dameskleding
» Kleding voor ouderen

 

Zie voor meer info: https://www.clementijn.nl

 

Actueel

Actueel

Ok 1

Op DV 19 november 2019 zijn we te gast in het prachtige stadje Elburg. Zet deze datum alvast in uw agenda !

Meer nieuws

Lid Worden

Ledenwerfactie Wie nú besluit lid te worden, betaalt 200 euro in plaats van 250 euro voor 2019. Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact me [..]

Klik hier