• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

De Stoverij
Da Costalaan 28
2985 BC Ridderkerk
T 06-19475446
E info@cornelishoreca.nl

De Stoverij

De Stoverij: de smaak van toen, met het gemak van nu

 Het liefst zou hij zo snel als mogelijk een restaurant beginnen, maar die wens heeft Marten van Welie vanwege de coronapandemie nog even in de wachtkamer gezet. „Met de webwinkel voor stoofvleesproducten De Stoverij leren de klanten me vast kennen als het gaat om inzet op kwaliteit.”

Marten schreef zich met De Stoverij half 2020 in bij de Kamer van Koophandel. Hoewel er voor de jonge ondernemer verschillende mogelijkheden op de plank lagen, koos hij voor de verkoop van stoofvlees. Marten: „En daarbij ga ik bewust voor kwaliteit, zowel van het vlees als van de gebruikte kruiden. Ik stel een en ander zelf samen op basis van natuurlijke basis en verkoop ambachtelijk bereid vlees naar oma’s recept, gemaakt van het beste vlees van de slager. Er komen geen geur- of kleurstoffen aan te pas. Wie vandaag voor 15.00 uur bestelt, heeft zijn bestelling gegarandeerd, en dat ook écht gegarandeerd, morgen in huis. Mijn ervaring is, dat ik met het waarmaken van die belofte geen enkel probleem ondervind en ik denk dat dat belangrijk is voor het vertrouwen dat je daarmee kunt opbouwen. Mijn product is op kamertemperatuur drie weken houdbaar. Ingevroren is het product zelfs drie, vier maanden vanaf levertijd nog houdbaar. De piepschuim doos garandeert dat het product ook ingevroren aankomt: in de auto van de bezorger is een mobiele vriezer geïnstalleerd.”

 

Uren op het vuur

Wat is de doelgroep? Marten: „Dat zijn in de eerste plaats mensen die van lekker eten houden. Daarnaast mik ik op de mensen die het, net zoals ik, druk hebben met hun werk en niet altijd tijd hebben om uitgebreid eten te koken. Jonge gezinnen, waarvan de ouders werken of de sportieve jongelui die ’s avonds sporten en vroeg na het eten weer weg willen. Ze kunnen kiezen uit verschillende, heerlijke soorten stoofvlees en krijgen het kant-en-klaar thuisbezorgd. Alleen nog even opwarmen en genieten maar!”

 

Lekkernij

Volgens Marten is niets is zo lekker als stoofvlees dat uren heeft staan sudderen. „Hoe langzamer gegaard, hoe zachter het vlees en hoe voller de smaak. Maar waar haal je de tijd vandaan om deze lekkernij uren op het vuur te laten pruttelen? We hebben soorten en maten: wat dacht je van stoofvlees op basis van goulash, bier, wijn of rum? Ook kun je, naast het traditionele runderstoofvlees, kiezen voor kip of varken. De klanten krijgen de lekkernij diepgevroren en vacuüm verpakt thuisbezorgd. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het met verpakking en al opwarmen in een pan met kokend water. Knip het zakje open en klaar is Kees. Zo geniet je binnen 10 minuten van heerlijk kwaliteitsstoofvlees. Heerlijk, zeker in combinatie met aardappelpuree, groente of natuurlijk patat,” aldus de jonge ondernemer.

 

Voor meer info: www.destoverij.nu

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier