• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Doornebal Interieurs
Dr. van Noortstraat 7
4033 AA Lienden
T (0344) 602 914
E info@doornebal.nl
W www.doornebal.nl

Doornebal Interieurs

Doornebal in Lienden is een toonaangevende interieurinrichter met een indrukwekkende historie: meesters in het creëren van hoogwaardige interieurs.

Al 120 jaar staat Doornebal Interieurs voor ambachtelijk vakmanschap, hoge kwaliteit, exclusieve merken en een persoonlijke aanpak. Wat ooit begon als een kleine textielzaak in de voorkamer van een boerderij, groeide door de jaren heen uit tot een hoogwaardige exclusieve interieurinrichter, in een pand van maar liefst 3.000 vierkante meter.

Meer dan 120 jaar ervaring
De gerealiseerde interieurs stralen karakter, elegantie en emotie uit. Elk interieur is uniek. De ontwerpers zijn innovatief in materiaalgebruik. Ze zijn voortdurend op zoek naar de juiste spanning tussen warmte, kleur, stijl en licht. De toegevoegde waarde van textiel speelt een belangrijke rol. De uitkomst is veelal een verrassende creatie. Daarmee is meer dan 120 jaar ervaring een waardevolle basis voor de toekomst.

De filosofie van Doornebal Interieurs
Het gaat om het samenbrengen van materialen, kleuren, stoffen, meubels, verlichting en decoratie tot een totaalconcept waarin de opdrachtgever zich herkent. Als deskundige ontwerpers weten we een creatieve vertaalslag te maken van een gevoel naar een interieur.
Een interieur is als een maatpak. Een goed maatpak is afgestemd op de persoon zelf, op zijn gevoel. Een geslaagd interieur weerspiegelt het gevoel en de persoonlijke leefstijl van haar bewoners. Daarmee staat voor Doornebal vast wat de basis is: een persoonlijke kennismaking. Een verkenning van de smaak, de stijl, de wensen, de woning van de opdrachtgever. De opdrachtgever is onze inspiratiebron. Dat leidt tot unieke interieurs, waarin luxe, exclusiviteit en trendgevoel elkaar ontmoeten. Een samenspel van warmte, kleur, stijlen en licht. Dit vraagt om een deskundige en creatieve begeleiding. Onze ontwerpers bezitten de kunst om de juiste vertaalslag te maken van de verwachtingen tot een totaalconcept dat naadloos past. Naar een woonomgeving met de persoonlijke touch van de opdrachtgever. Dat is het geheim van onze aansprekende interieurconcepten.

Ambachtelijke uitvoering
De realisatie maakt het verschil tussen een aansprekend ontwerp en het verrassend resultaat van het interieur. Daarom laten we dat uitsluitend over aan vakmensen. Mensen die geschoold zijn en die jaren met een gildemeester samengewerkt hebben. Maar vooral mensen die gepassioneerd zijn van hun vak. We voeren projecten compleet uit. Van meubelstoffering en wandafwerking tot het aanbrengen van vloerbedekking, gordijnen, verlichting, behang en het zeer oude vak: wandbespanning. Waar nodig dragen we zorg voor bouwkundige aanpassingen of complete verbouwingen. We zien het als onze uitdagingen om verwachtingen te overtreffen.

Inspirerende showroom
In ons pand presenteren wij de wereld van Doornebal. Men maakt kennis met de visie die Doornebal heeft op interieurs. Deze wereld is ongelofelijk divers. De creaties zijn eigentijdse interieurs, soms uitgesproken klassiek met authentieke elementen, soms expressief met sprekende kleuren, soms modern met subtiele vormgeving, soms stijlvol sober en strak. Ieder interieur met een eigen karakter en spanning. Hier vindt de eerste confrontatie met de creativiteit van de ontwerpers van Doornebal plaats, want allen zijn ze hiermee bezig geweest en blijven ze bezig. Tot in detail.

Zie voor meer info: https://www.doornebal.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier