• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Hert en de Ree HR Adviesbureau
Keizersdijk 75
3291 CD Strijen
T 06-40866184
E peterplaisier@hertenderee.nl
W www.hertenderee.nl

Hert en de Ree HR Adviesbureau

Hert en de Ree HR Adviesbureau

Wij zijn Hert en de Ree. Een HR-Adviesbureau. We zetten onze kennis van personeelszaken in voor zowel het MKB als voor grote organisaties. Zo versterken wij je business en kun je zelf doen waar je goed in bent.

Personeelsadvies

In de praktijk gebeurt het vaak dat personeelszaken er bij worden gedaan. Bijvoorbeeld door de financiële man. Terwijl daar niet zijn of haar kennis ligt. Omdat een eigen medewerker voor personeelszaken een vaste kostenpost vormt, merken wij dat een externe partner uitkomst biedt. Op die manier haal je wel de kennis in huis, maar zonder verplichtingen. En bovendien: je kunt sparren over personeelsadvies wanneer het jóu uitkomt. Wij ondersteunen bij het aannemen van personeel, verzuim– of ontslagsituaties. Of helpen bijvoorbeeld bij het vormgeven van functioneringsgesprekken.

Administratie

Zowel voor loonadministratie, personeelsadministratie als de financiële administratie ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je loonstroken regelen, je personeelsadministratie doen of je boekhouding uitvoeren. Wat je ook wilt, wij maken heldere afspraken.

Werving en selectie

Het vinden van goed gekwalificeerd personeel is in de huidige arbeidsmarkt een uitdaging. In deze zoektocht naar een professional kunnen wij je helpen. Wij kunnen vacatureteksten schrijven, maar ook de hele werving uit handen nemen. Ook kunnen wij assessments inzetten om te kijken of de kandidaat geschikt is voor de functie.

Binnen ons vakgebied hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen. Op deze manier kunnen we een passend advies geven. Mocht je interesse hebben en meer over ons willen weten, dan nodigen we je van harte uit om een kijkje te nemen op onze website. Daar lees je ook wat onze naam Hert en de Ree betekent.

https://www.hertenderee.nl/

Peter Plaisier
HR-Adviseur
(06) 40 86 61 84
peterplaisier@hertenderee.nl

POSTADRES
Keizersdijk 75
3291 CD Strijen
www.hertenderee.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier