• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Kaasschieter – Brillen – Hoortoestellen
De Spil 19
3774 SE Kootwijkerbroek
T 0342-414960
E kootwijkerbroek@kaasschieterbrillen.nl
W www.kaasschieterbrillen.nl

Kaasschieter – Brillen – Hoortoestellen

Voor veel mensen is scherp zien en goed horen heel vanzelfsprekend. Pas als het minder goed gaat, ontdek je hoe belangrijk deze zintuigen zijn in het dagelijks leven.

Mensen die slecht zien en slecht horen hebben moeite met de meest simpele dingen. En vooral: met meedoen in de maatschappij. Want als je je gesprekspartner niet goed kunt zien, mis je allerlei non-verbale signalen. En wie slecht kan horen, haakt al snel af wanneer meerdere mensen samen praten, bijvoorbeeld op een verjaardag of een vergadering.

Een goede bril of hoortoestel kopen

Gelukkig hebben we tegenwoordig uitstekende hulpmiddelen om u te helpen als uw ogen of oren minder functioneren. Een goede bril, passende contactlenzen of een hoogwaardig hoortoestel zorgen dat u weer helemaal meedoet. De opticiens en audiciens van Kaasschieter Brillen en Hoortoestellen helpen u graag met ter zake kundig advies en de juiste oplossingen voor uw specifieke oor- of oogprobleem. U vindt Kaasschieter Brillen en Hoortoestellen in Barneveld, Harskamp, Kootwijkerbroek, Lunteren, Maarn en Scherpenzeel.

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier