• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Kok Interieurs
Gervenhof 35
3882 AR Putten
T 0341-353786
E info@kokinterieurs.nl
W www.kokinterieurs.nl

Kok Interieurs

„Uitdagingen, daar gaan we voor!”

Kok interieurs uit Putten is een gespecialiseerde interieurinrichter met niet alleen klanten in Nederland, maar ook daarbuiten. Kok doet volop mee in de advisering en begeleidt dan ook nogal eens de (ver)bouw van woningen en bedrijven. Kok staat bekend om zijn advisering op stijl.

Kok Interieurs is bepaald geen eendagsvlieg. De huidige bedrijfseigenaar Jan Kok: „Het begon eigenlijk al in 1933. Mijn grootvader stopte toen met boer zijn en is in Putten begonnen met het slachten van kippen. Deze werden vooral verkocht in de Randstad. Maar in de oorlog raakte de kippen op. Het handelen zat hem in het bloed, dus ging hij verder met fietsen verkopen, maar deze werden in de oorlog gevorderd. Na de oorlog begon hij met tweedehands meubelen. Deze kwamen veelal uit Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Vaak per boot verscheept naar Nijkerk. Deze meubelen kregen meestal een plaats in vakantiewoningen, bakhuisjes of kamers bij een boerderij. Mijn vader begon in 1953 echt met nieuw meubilair. In 1960 gingen wij als broers en zus hierin verder. Zo ontstond Kok interieurs, Kok bedden, Kok wonen.”
De klantenkring van Kok Interieurs is nogal verscheiden. Jan: „Wij hebben zowel particulieren als ondernemers als klant. We heten exclusief en gespecialiseerd, maar bedienen zeker ook de gewone klant die niet duur uit wil zijn. Die kan bij ons verrassend goed slagen!”
Kok reist ook zelf de internationale markt af voor zijn spullen. „Voor onze meubelen, tapijten en gordijnen betrekken we dessins vanuit de gehele wereld. Met de 5000 vierkante meter showroom kunnen we dat ook laten zien. We gaan voor de klant echter wel voor een totaalconcept op het gebied van wonen. Vandaar dat we voor de Engelse stijl ook verf uit Engeland verkopen. Kiest iemand voor de Belgische of Franse variant, leveren we naast meubelen ook stof voor bijvoorbeeld verlichting, tapijt, vloeren, zonweringen, gordijnen of vitrage ook de Belgische of Franse verf en behang”, aldus Kok.
„Onze specialiteit is ons adviesbureau. We zijn vaak al betrokken bij de bouw van de woning. We begeleiden de bouw, kijken naar kleur, lichtinval, stijl en sfeer van het huis, gaan uit van het beschikbare budget, de persoonlijke woonsituatie, maar ook de aanwezige tuin. Dit doen we ook bij kantoorpanden, winkels, luxe hotels en fabrieken, door het hele land heen. Belangrijk vinden wij de klanttevredenheid, het hebben van intensief contact met de klant en de persoonlijke benadering zodat er ook echt persoonlijke aandacht is voor de klant en advies op maat geboden kan worden. Wij gaan dus wel duidelijk verder dan het basispakket,” aldus Kok.

Zie voor meer info: https://kokinterieurs.nl

Kok Interieurs ziet weg omhoog

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier