• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

O&S Vakanties
Kelvinring 54
2952 BG Alblasserdam
T +31 (0) 184 - 422 000
E info@onsvakanties.nl
W www.onsvakanties.nl

O&S Vakanties

„Het is nét even een stukje kwaliteit die vakantiegangers ter plekke ervaren als wíj hun vakantie hebben mogen regelen”, zegt Wim Snoek van O&S Vakanties als hem wordt gevraagd naar het onderscheidende van zijn organisatie.

„Geen uitgeleefde woningen, maar een stukje comfort, een kwalitatief nét wat completere inrichting. Dat zijn de dingen die onze klanten opmerken. Al onze gecontracteerde vakantiehuizen zijn door ons persoonlijk geïnspecteerd, waardoor we weten wat we de vakantiegangers aanbieden. O&S Vakanties kan natuurlijk bogen op ruime ervaring: we bestaan sinds ’95!”
Bij O&S Vakanties moet de vakantieganger zijn voor vakantiewoningen in heel Europa. Dicht bij huis of verder weg, O&S Vakanties regelt de vakantie-op-maat. Wie zich op de site meldt, kan direct de chatmogelijkheid met een van de medewerkers aangaan om zich te overtuigen van de mogelijkheden en vervulling van de wensen.
O&S Vakanties is er ook voor die mensen die op een van de door de organisatie uitgekozen Europese vakantieparken in Europa willen verblijven. „Gezellige vakantieparken met 75 tot 550 woningen, waar gezinnen met kinderen graag verblijven. Maar we hebben ook de door ons geheel of gedeeltelijk afgehuurde christelijke vakantieparken, waar reformatorische gezinnen zich absoluut thuis zullen voelen. Daar worden ze niet geconfronteerd met allerlei parkthema’s, die je als refo-gezin niet graag meemaakt”, aldus Snoek.
Saai is het er allerminst. De directeur van O&S Vakanties: „Daar hebben we onder andere een eigen recreatieteam dat heel wat interessante activiteiten voor de gasten organiseert. Voor de kinderen wordt er van alles gedaan, inclusief een Bijbelvertelling ’s morgens, maar ook spelletjes, tochten en wedstrijden van sportieve aard. Soms hebben we op het park een thema als “christenvervolging”, waarbij we een spreker uitnodigen, zodat de vakantie ook tot een stukje bezinning kan leiden. Natuurlijk is iedereen vrij om daar al of niet aan mee te doen. We beleggen zondagse kerkdiensten en collecteren dan voor goede doelen. Zo kunnen de mensen ook tijdens hun vakantie volop christelijk gezin zijn.”
Wie op de site kijkt, ziet naast de christelijke vakantieparken in zes verschillende Europese landen een veelheid van mogelijkheden, zelfs al voor de winter van 2015. Het door O&S Vakanties gedeeltelijk afgehuurde vakantiepark Bayernpark Ruhpolding biedt aan wintersportliefhebbers op 900 kilometer van Utrecht een unieke mogelijkheid om ook dan onder ‘eigen christelijke omstandigheden’ van de winter te genieten. Zelfs degene, die een leenauto op locatie wil, kan ook dat via de site van O&S Vakanties regelen. Wie geïnteresseerd is, kan zich abonneren op de eigen nieuwsbrief.

Zie voor meer info: https://www.onsvakanties.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier