• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Schrijver Optiek
Markeresplein 9
8271 BV IJsselmuiden
T 038 – 33 28 000
E kijk@schrijveroptiek.nl
W www.schrijveroptiek.nl

Schrijver Optiek

U bent van harte welkom op onze site en natuurlijk ook in onze optiekzaak in IJsselmuiden. Bij uw zoektocht naar een nieuwe bril kunt u haast niet om IJsselmuiden heen. Want Schrijver biedt u exclusieve brillen in diverse prijsklassen en van veel topmerken. U kijkt uw ogen uit in IJsselmuiden, want zoveel mooie, nieuwe monturen heeft u nog nooit gezien. U ziet bij ons de SILVER-collectie, de GOLD-collectie en de PLATINUM-collectie. Kom ze snel bewonderen! Bij de zonnebrillen voert Ray-Ban de boventoon. Maar vergeet vooral Serengeti, Polaroid en Vogue niet!

Jeugdige klanten kunnen terecht bij  ‘the shop in our shop’: ‘brillen4kids’ en ‘brillen4teens’. Ook voor lenzen bent u bij ons aan het juiste adres. Halfjaarlenzen, maandlenzen, weeklenzen. En niet te vergeten onze nachtlenzen. Deze masseren uw ogen ’s nachts zódanig, dat u de volgende dag lekker scherp kunt zien; helemaal zonder bril of lenzen. En dat allemaal inclusief een uitstekende service en een brede oogzorg! Natuurlijk van Schrijver. Beter zien begint bij Schrijver!

Schrijver is een zelfstandige optiekzaak en toonaangevend in de hele regio. Van heinde en ver weet men de kwaliteit en service van Schrijver op waarde te schatten. Want Schrijver kijkt verder dan een gewone opticien. In onze moderne optiekzaak met warme huiselijke kleuren, is het echt gezellig. Schrijver: een sfeervolle winkel. Daar voelt u zich direct thuis.

Bij Schrijver ziet u honderden, zo niet duizenden monturen van gerenommeerde merken. Ze zijn te vinden in drie stijlen:

Trendy-hip, Casual-normal of Classic-sjiek.

Het team van ons bestaat uit drie opticiens, twee contactlensspecialisten, twee montuur adviseuses en een  optometrist, die bij medische problemen gemotiveerd kan doorverwijzen. Met vakkundig personeel zijn wij van alle markten thuis. En met de nieuwste apparatuur, inclusief polatest, controle oogdruk, gezichtsveld onderzoek en netvlies controle: klaar voor de toekomst.

Wij hebben een aparte afdeling voor de kids; een stoere afdeling Bbigg voor de teens en de junior-collectie voor de betweens. Voor alle leeftijden een volwaardige collectie. Zoveel brillen voor de jeugd zie je nergens. Het ontbreekt aan niets in de winkel van Schrijver Optiek.

Zie voor meer info: https://schrijveroptiek.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier