• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Van der Spek Financiële Diensten
Herenweg 42
2751 DB Moerkapelle
T 079 593 12 41
E info@spekadvies.nl
W www.spekadvies.nl

Van der Spek Financiële Diensten

Verstandig met geld omgaan? Dat kan met Van der Spek Financiële Diensten. We maken het een stuk eenvoudiger!

Van der Spek Financiële Diensten is een onafhankelijk intermediair die zowel particulieren als bedrijven persoonlijk adviseert op financieel gebied. Martin van der Spek, de oprichter, doet dat al sinds 1995. De afgelopen jaren is Van der Spek Financiële Diensten gestaag gegroeid.

Inmiddels hebben al veel mensen in Moerkapelle en omgeving kennis gemaakt met onze bijzondere klantvriendelijkheid. Want u krijgt gerust wat meer tijd en aandacht als u dat nodig heeft.

Integer onafhankelijk advies
We zijn thuis in de producten van veel verschillende banken en verzekeringsmaatschappijen. Omdat we met géén van hen rechtstreeks verbonden zijn, kunnen we u betrouwbaar, objectief en onafhankelijk adviseren. Het enige waar we naar kijken, is of een product precies bij uw wensen aansluit en of het prijskaartje aantrekkelijk is.

Uw wensen en uw belangen staan bij ons centraal.

Van der Spek Financiële Diensten; uw financiële coach!

Zie voor meer info: http://www.spekadvies.nl

 

Actueel

Actueel

Ok 1

Op DV 19 november 2019 zijn we te gast in het prachtige stadje Elburg. Zet deze datum alvast in uw agenda !

Meer nieuws

Lid Worden

Ledenwerfactie Wie nú besluit lid te worden, betaalt 200 euro in plaats van 250 euro voor 2019. Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact me [..]

Klik hier