• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Wille Donker advocaten
Leidse Schouw 2
2408 AE Alphen aan den Rijn
T +31 (0)172 - 44 24 17
E info@willedonker.nl
W www.willedonker.nl

Wille Donker advocaten

Betrokken professionals
Eerlijk en realistisch, professioneel en betrokken. Wille Donker advocaten heeft ruime ervaring en deskundigheid in huis, maar is bovendien altijd dichtbij voor u als cliënt. Zo kunnen we u optimaal juridisch advies en maximale slagkracht bieden. Wille Donker neemt de tijd om u goed te leren kennen, maar kent ook uw branche en (werk)omgeving.

Wille Donker advocaten is al meer dan 40 jaar een vertrouwd aanspreekpunt voor het midden- en kleinbedrijf. Ook particulieren, overheden en multinationals weten het advocatenkantoor te vinden. Ons kantoor staat in het Groene Hart van de Randstad. Onze wortels liggen weliswaar in Alphen aan den Rijn, onze vestigingsplaats, maar we bedienen cliënten in heel Nederland en ook daarbuiten.

De omvang van Wille Donker advocaten past perfect bij ons doel. Groot genoeg om op tal van terreinen specialistische kennis in huis te hebben en te ontwikkelen. Klein genoeg om de lijnen kort te houden, het overzicht te bewaren en u steeds centraal te stellen. U mag van onze specialisten altijd een oprecht en realistisch advies verwachten.

Wettelijk verplichte informatie
Wille Donker advocaten is een maatschap, die bestaat uit een aantal besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Een overzicht van de vennoten wordt op verzoek toegezonden.

Alle advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Zij moeten zich houden aan de Gedragsregels 2018. Bij grensoverschrijdende dienstverlening zijn daarnaast de Gedragsregels voor Europese advocaten toepasselijk.

Ten behoeve van de advocaten is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij Allianz Nederland Schadeverzekering, Postbus 64, 3000 AB  Rotterdam.

Wille Donker advocaten is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27362772. Het BTW-nummer van Wille Donker advocaten is NL.0058.02.131.B01.

Zie voor meer info: https://willedonker.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier