• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Zalencentrum De Pineta
Elspeterweg 6
8071 PA NUNSPEET
T 0341-260026 | 06-51302302
E info@pineta.nl
W www.pineta.nl

Zalencentrum De Pineta

De Pineta biedt vijf zalen onder één dak voor groepen van 10 tot 300 personen. Twee zalen hebben een wat meer zakelijke uitstraling en zijn bijzonder geschikt voor vergaderingen, trainingen, cursussen en seminairs. Ook in combinatie met leuke outdoor activiteiten, zoals: bruiloften, receptiesverjaardagen, reünies, personeelsavonden en busstops. Alle zalen zijn een oase van rust, omdat ‘De Pineta’ in de bossen is gelegen en toch maar 800 meter van de A-28 en 100 meter van het bus- en treinstation van Nunspeet. Bovendien is ons pand zo opgebouwd, dat geen enkele zaal grenst aan een andere zaal. Een ontspannen gedachte dat u niets hoort van andere gasten, nietwaar?

Ook voor kinderen is er altijd wat te doen. Buiten hebben we diverse speeltoestellen, binnen kunnen we Oudhollandse spelen voor u klaarzetten.

Prijstechnisch zijn wij voor iedereen bereikbaar. Wij bieden u bijvoorbeeld al een koffietafel aan vanaf € 11,25 p.p. of wat dacht u ervan om uw verjaardag eens te vieren met een gezellige High Tea? Bij Zalencentrum De Pineta vindt u ook het luxe bungalowpark Stolpenheim. Een schitterend park met 12 luxe ingerichte bungalows. Klik op de knop stolpenheim voor meer informatie over Bungalowpark Stolpenheim.
Bel of mail ons voor een afspraak, zodat wij vrijblijvend voor u een voorstel kunnen maken !

Zie voor meer info: http://www.pineta.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier