Bouwbedrijf De Vries en Verburg B.V.

Bouwbedrijf De Vries en Verburg is actief in woningbouw en utiliteitsbouw. Wij ontwikkelen en realiseren zeer diverse bouwprojecten. Van appartementencomplexen en zorg- en welzijnsinstellingen tot bedrijfshallen en kantoren. Zowel in nieuwbouw, revitalisatie als onderhoud.

Bij elk project stellen wij hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid. Daarbij verliezen wij het milieu niet uit het oog. Wij vinden het nakomen van afspraken erg belangrijk, evenals persoonlijke contacten. Samen met u komen wij immers tot de beste oplossingen en de mooiste projecten.
 
Het technisch ontwikkelen en uitvoeren van uiteenlopende bouwprojecten is de core business van Bouwbedrijf De Vries en Verburg. Wij richten ons op woningbouw en utiliteitsbouw, zoals zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijfshallen en kantoren. Bouwbedrijf De Vries en Verburg werkt daarnaast ook in de agrarische sector. Voor planontwikkeling, bouwen en service en onderhoud kunt u allemaal terecht bij Bouwbedrijf De Vries en Verburg.
 
INNOVATIEF, DUURZAAM met DAADKRACHT
 
Bij Bouwbedrijf De Vries en Verburg werken circa 170 mensen. Zij onderscheiden zich door met hun vakkennis en gedrevenheid onder alle omstandigheden een kwalitatief hoogstaand product te maken. En dat resulteert in snelheid en degelijkheid, in alle fases van de bouw. Bouwbedrijf De Vries en Verburg stelt hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu.
 
Bouwbedrijf De Vries en Verburg is een onderdeel van de Burgland Groep en is gevestigd in Stolwijk.

Zie: www.devriesverburg.nl
 

Contactgegevens
Bouwbedrijf De Vries en Verburg B.V.
Postbus 59
2820 AB Stolwijk
Tel.: 0182-341741
Web: www.devriesverburg.nl