Trainews

In een wereld waarin retailers, bedrijven en andere organisaties strijden om de aandacht van hun doelgroep, maken onze kranten, magazines en retailfolders meetbaar een verschil.

Wij werken dagelijks aan een hoge attentiewaarde. Dat doen we voor zowel onze eigen uitgaven als voor de kranten en magazines die wij verzorgen voor onze opdrachtgevers. Kenmerkend is onze aanpak. We leveren daadwerkelijk een bijdrage aan het vergroten van de naamsbekendheid en de juiste branding bij uw doelgroep. Dat doen we met een scherp oog voor de harmonie tussen uw huisstijl en onze content en lay-out.

Ook retailfolders maken we op deze manier. Onze dienstverlening is onderscheidend door onze kennis van zaken, úw zaken. De psychologie achter de juiste prijs, het benutten van relevante klantdata, de keuze van het papier en het bepalen van het juiste bezorgmoment zijn voorbeelden van de kennis waarmee wij overtuigend meerwaarde bieden.

Naast deze rol als kennispartner, verzorgen we desgewenst het complete traject tot en met de druk, en verder. Want ook het verspreiden regelen we graag. Dit doen we onder ons eigen label verspreiden.com. Wij kennen de kracht van de brievenbus en weten alles van huis-aan-huis verspreiding en Direct Mail. We adviseren u over het bereiken van de juiste brievenbussen en kennen de weg daar naartoe. Zo maken we van iedere krant, magazine of retailfolder een uitgave met een optimaal resultaat.
Contactgegevens
Trainews
Lepelstraat 7
4401 EB Yerseke
Tel.: 0113 700 202
Web: www.trainews.nl
Twitter
Trainews
Geen tweets gevonden.