• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Claassen, Moolenbeek & Partners
Vondellaan 23
5611 NX Eindhoven (hoofdkantoor)
T 040-2121120
E info@cmenp.nl
W www.cmenp.nl

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners, opgericht in 1983, is een landelijke organisatie, met zelfstandige partners, die MKB-ondernemers adviseren op het gebied van Strategie, Financiering en Bedrijfsoverdracht. Zelfstandig partner Leslie Pots van de organisatie: „Wij leveren een totaalpakket!”

„Onze dienstverlening focust zich op ondersteuning in elke fase van de levenscyclus van een MKB-bedrijf, waarbij de onderneming steeds in zijn totaliteit wordt beoordeeld en waarbij we ook meehelpen bij de implementatie. Door onze jarenlange ervaring en het groot aantal partners, afkomstig van diverse grote bedrijven, hebben we kennis en ervaring van vrijwel iedere sector in huis. En omdat we allemaal zelfstandig ondernemer zijn, kennen en snappen we de problematiek waar jullie tegenaan lopen”, vertelt Leslie Pots, Qualified Controller en zelfstandig partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners.
„In hoofdlijnen komt onze dienstverlening neer op advisering op het gebied van strategie, ondernemingsplan, maar we doen ook aan managementbegeleiding en interim- en projectmanagement. Daarnaast adviseren we bij bedrijfsoverdracht, aan- en verkoop van bedrijven, bedrijfsopvolging en waardebepaling. Bovendien voorzien we onze klanten van deskundige adviezen op het gebied van financiering en herstructurering, stellen we financieringsrapporten op en begeleiden startende ondernemers. Kortom: een totaalpakket!”, zo duidt Leslie Pots de activiteiten van de onderneming.
Hij vervolgt: „Omdat we als partner zelfstandig zijn, hebben we binnen onze organisatie de vrijheid om ons werkterrein en onze doelgroepen zelf te bepalen. Zo ligt mijn persoonlijke nadruk op de sector Retail, omdat ik daar meer dan 25 jaar ervaring in heb. En dat in commerciële functies, vastgoed, maar vooral in financieel management en directiefuncties, met een breed takenpakket. Uiteraard ben ik verantwoordelijk geweest voor de meer gebruikelijke taken en verantwoordelijkheden op financieel en administratief gebied. De belangrijkste aandachtsvelden voor mij zijn echter altijd geweest: strategisch advies aan de directie, bedrijfswaarderingen, aan- en verkoop van winkels, financieringsstructuren en arrangementen, investeringsberekeningen en franchisezaken.”

Zie voor meer info: www.cmenp.nl

Voor een vrijblijvende afspraak Leslie Pots: 06-10947501

Leslie Pots

 

Actueel

Actueel

Ok 1

Op DV 19 november 2019 zijn we te gast in het prachtige stadje Elburg. Zet deze datum alvast in uw agenda !

Meer nieuws

Lid Worden

Ledenwerfactie Wie nú besluit lid te worden, betaalt 200 euro in plaats van 250 euro voor 2019. Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact me [..]

Klik hier