• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Drukkerij AMV
Kauwenhoven 5
6741 PW Lunteren
T (0318) 48 40 74
E info@drukkerij-amv.nl
W www.drukkerij-amv.nl

Drukkerij AMV

Drukkerij AMV is voor steeds meer ondernemers en organisaties in Midden-Nederland geen onbekende meer. Het Lunterse bedrijf verzet (of: verzorgt?) al dertig jaar allerlei drukwerk.

Theo van den Brink, die in 1999 de drukkerij samen met compagnon Geert Jan Hardeman van de eerste eigenaar overnam, staat er soms zelf verbaasd van: in een tijd die in dubbel opzicht moeilijk is voor grafische bedrijven, is de drukkerij uitgegroeid tot een volwassen onderneming! En het heeft al die jaren bepaald niet stilgestaan! In de loop van de tijd werden er naast Drukkerij AMV nog een aantal andere bedrijven over: Novente Vormgevers, Atrip (print en plot) en Denk Creatief (concept & creatie). Theo daarover: „Hierdoor kunnen we onze klanten blijvend en beter van dienst zijn, ook in een tijd waarin de klant steeds meer wensen heeft. We hadden en hebben niet de intentie om hard te groeien.
Wat betreft eventuele toekomstplannen wil Theo in de eerste plaats benadrukken dat we in alles afhankelijk zijn. „Onze branche is kwetsbaar, de economie wankel en wij zijn dankbaar wanneer we ons werk kunnen blijven doen. Dankbaar ook wanneer je je personeel aan het werk kunt houden en de klanten tevreden kunt stellen” zegt hij daarover.
Drukkerij AMV is een allround grafisch bedrijf, maar heeft ook zo zijn specialisaties. Theo: „Wij leveren totaalpakketten: een totaaloplossing op één adres. We kunnen zorgen voor de vormgeving, de abonnementenadministratie, de verzending en het druk- en/of printwerk. Eigenlijk doen we alles met wat drukken te maken heeft. Voor de aardigheid geven we af en toe een goed boek uit. Op dit moment zijn we vooral bekend vanwege de kerkbodes die wij verzorgen. Klein en groot, en van Beekbergen tot Geldermalsen.”
Van den Brink wil zijn klanten graag ontzorgen. „Laat het gerust volledig aan ons over. Wij bedenken en maken het, ideeën genoeg! Ook verzorgen we altijd nog graag mailingen en flyers, brochures en documentatie, maar ook huisstijlen, zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen, magazines en periodieken en familiedrukwerk!”
Theo zegt er waarde aan te hechten dat VRO-leden elkaar steunen. „Het netwerken wordt steeds belangrijker en we delen als het goed is toch een zelfde levensvisie! Dan is het fijn om elkaar, waar dat mogelijk is, te steunen, zeker nu het in onze maatschappij niet altijd gemakkelijk is om als christen, die ook zakelijk staat voor de Bijbelse principes, een bedrijf te leiden.”

Per 1 september 2017 zijn Drukkerij Bout en Drukkerij Frouws onderdeel van drukkerij AMV. De vestigingen in Barneveld en Ede zijn gesloten. Welkom bij drukkerij AMV. U wordt nog gewoon geholpen door de voor u bekende contactpersonen.

Zie voor meer info: http://www.drukkerij-amv.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier