• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Aannemer de Heer
Westeind 83
3351 AM Papendrecht
T 06-19497903
E info@aannemerdeheer.nl
W aannemerdeheer.nl

Aannemer de Heer

Aannemer de Heer is een bouwbedrijf met verstand van duurzame oplossingen. Wilt u kostenneutraal leven? Dan bent u hier aan het juiste adres. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt bieden wij oplossingen op maat. U kunt hierbij denken aan zonnepanelen, TONZON vloerisolatie en andere mogelijkheden. Aannemer de Heer staat bekend om de transparante werkwijze. Een juiste inventarisatie vooraf, één aanspreekpunt en oplevering pas wanneer u tevreden bent! Wij maken graag een afspraak met u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wist u dat u met zonnepanelen kostenneutraal kunt leven? Als u deze zonnepanelen combineert met een TONZON vloerisolatie draagt u bij aan schone energie en brengt u meteen uw energierekening omlaag! Er zijn nog meer slimme manieren om een bijdrage te leveren aan het milieu. Naast duurzame oplossingen werken wij zelf ook op een maatschappelijk verantwoorde manier; duurzame producten, recyclen en aandacht voor goede doelen.

Lees verder

Wist u dat u bij Aannemer de Heer ook terecht kunt voor bouwbegeleiding? U wilt zelf bouwen of een aanbouw doen? U kunt dan samen met ons het traject oppakken. Zo houdt u tijdens het bouwproces invloed op mogelijke aanpassingen en bent u toch zeker van een veilige en bouwtechnisch juiste bouw! Voor bedrijven is dit ook mogelijk. U wilt gaan bouwen of u bent een bouwtraject gestart maar het loopt niet naar uw wens? Wij kunnen de gehele bouw begeleiden! Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op voor een afspraak!

Lees verder

Zie voor meer info: https://aannemerdeheer.nl

 

Actueel

Actueel

Ok 1

Op DV 19 november 2019 zijn we te gast in het prachtige stadje Elburg. Zet deze datum alvast in uw agenda !

Meer nieuws

Lid Worden

Ledenwerfactie Wie nú besluit lid te worden, betaalt 200 euro in plaats van 250 euro voor 2019. Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact me [..]

Klik hier