• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

ADXpert
Ridderpoort 1
2984 BG Ridderkerk
T 085 – 27 33 409
E info@adxpert.nl
W www.adxpert.nl

ADXpert

Arbo&Meer is een arbodienstverlener die de werkgever en het personeel ondersteunt en adviseert bij ziekteverzuim en arbeidsomstandigheden.

Arbo&Meer is ontstaan in 2013 vanuit een samenwerking van regionale ondernemers. Hierdoor is een brede multidisciplinaire arbodienst ontstaan. De specialisten zijn al jaren actief in verzuimbeleid en arbodienstverlening. Alle verzekeraars werken samen met Arbo&Meer.
Wat Arbo&Meer de meerwaarde geeft, is naast de expertise de regionale positionering en de no-nonsense aanpak. Initiatiefnemer Cees Willem Dam, registerarbeidsdeskundige bij Arbo&Meer: „Veel werkgevers zijn blij met de persoonlijke touch en voortvarende aanpak. We komen in de praktijk vaak tegen dat ondernemers zich grote zorgen maken vanwege een hoofdpijndossier. Er leven vragen, als: ‘Hoe gaat het UWV hier mee om?’, “Hoe houd ik de relatie toch goed?’, ‘Mijn werknemer is gemoedsbezwaard. Hoe werkt dat?’”
Andere pluspunt die Cees Willem Dam aangeeft zijn:

Meer deskundigheid – We werken met professionals die er toe doen. Op de achtergrond is steeds een team aanwezig van een arbeidsdeskundige, een psycholoog en een jurist. We werken samen met de beste bedrijfsartsen die er zijn.

Meer persoonlijke aandacht – We zijn de sparringpartner voor u en de gesprekpartner voor uw werknemer. Hierdoor kunnen we snel, transparant en kostenbesparend werken. Dit gaat het ziekteverzuim binnen uw organisatie positief beïnvloeden.

Meer werkgeversgerichtheid – We werken met één aanspreekpunt. Een casemanager die weet wat er in uw onderneming speelt en wat voor u belangrijk is. We denken mee, zowel bij hoofdpijndossiers als bij de risico’s en mogelijkheden op lange termijn. Wij kennen de wetgeving en jurisprudentie op ons duimpje.

Meer gebruiksgemak – We werken met de meest moderne verzuimbegeleiding. Zo kan de werkgever de ziekmelding melden via de app.

Meer diensten – Arbo & Meer verzorgt niet alleen de verzuimbegeleiding maar is onderdeel van een arbeidskundig expertisecentrum: we regelen ook de arbeidskundige onderzoeken, tweede spoortrajecten en outplacement. Met ons Sociaal Fiscaal Arbeidskundig onderzoek weet u zeker dat u alle sociale premiekortingen toepast en –subsidies ontvangt.

Arbo & Meer gaat óók voor minder: minder ziekteverzuim is meer continuïteit in uw bedrijf, meer productie en/of dienstverlening en meer arbeidsvreugde. Door onze eenvoudige en persoonlijke werkwijze staan wij garant voor concrete en blijvende resultaten.

Zie voor meer info: https://www.adxpert.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier