• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Antwan Tuin Totaal
Nijverheidsweg 29
3161 GJ Rhoon
T 010-5011150
E info@antwantuintotaal.nl
W www.antwantuintotaal.nl

Antwan Tuin Totaal

Een tuin ontwerpen, aan laten leggen en ook laten onderhouden? Exclusief voor de ondernemer of particulier, Antwan Tuin Totaal is buiten gewoon goed! Geen zin in gras maaien? Kunstgras aanleggen en zelfs de levering van bomen en planten uit zuidelijker streken behoort ook tot de core-business van het Rhoonse bedrijf!

Na zelf werkervaring opgedaan te hebben, vond Antwan-eigenaar Anton Visser het tijd om zelf een hoveniersbedrijf te starten. En met succes! Inmiddels bestaat Antwan Tuin Totaal bv al weer zo’n 17 jaar. Uitgegroeid tot een bedrijf van 15 medewerkers. Visser: „Antwan Tuin Totaal is vooral in de regio actief als hovenier, maar we zijn inmiddels ook specialist in het leveren van kunstgras en Mediterrane bomen en planten. Wij staan klaar voor de totale tuin: ontwerp, aanleg, onderhoud. Met vakmanschap en liefde voor het vak voorop! Door de korte lijnen en het vakmanschap wordt alles efficiënt en met knowhow uitgevoerd. Hoveniers hebben écht het oudste beroep, he?” laat Anton ondertussen vallen.
Hij is blij met wat hij over zijn onderneming kan presenteren. „We komen bij particulieren en zorginstellingen, maar je kunt ons ook vinden bij woningbouwprojecten en op schoolpleinen. We hebben een enthousiast team, waarvan ik altijd zeg dat we buiten gewoon goed zijn! Wij onderscheiden ons in persoonlijk contact, eerlijk advies en een dito prijs, om zo te komen van tuindroom tot droomtuin. Ons nog vrij jong machine- en wagenpark  voldoet aan de nieuwste normen: zelfs hybride uitvoeringen behoren tot ons areaal. We gaan verder dan standaard en werken op een verantwoordelijke manier waarbij mens en milieu zo min mogelijk worden belast! Bovendien zijn we een erkend stage- en leerbedrijf. Wajong-jongeren nemen bij ons ook deel aan het arbeidsproces”, aldus de Rhoonse ondernemer.
De laatste jaren krijgt Antwan steeds meer vraag naar kunstgras, maar ook naar bomen en planten uit zuidelijker streken. Op die vraag is hij ingesprongen. „Sinds kort hebben we ook een grote verkooploods in Delft geopend met kunstgras. Op www.kunstgrasgigant.nl vestiging Delft is te zien wat we te bieden hebben. Wij zijn bovendien verbonden met Finca Hermosa, dé specialist in productie en recuperatie van Mediterane bomen en planten. (Zie: www.mediterraneantrees.com). We groeien in onze rol voor de klant”, zo stelt hij.

 

Zie voor meer info: https://antwantuintotaal.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier