• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Arbeidsmakelaars BV
Gildestraat 1
8263 AH Kampen
T 06-10029016
E info@arbeidsmakelaar.nl
W www.arbeidsmakelaars.nl

Arbeidsmakelaars BV

Arbeidsmakelaars brengen uw vraag en het aanbod bijeen. Onafhankelijk. Onpartijdig. Bemiddelend. Dus zoekend naar de beste oplossing. Voor u.

De Arbeidsmakelaars zijn een groep ondernemers die er voor gekozen hebben om alle backofficezaken centraal te regelen. Zodat ze elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod.
Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.
Wij werken door heel Nederland. Iedere Arbeidsmakelaar heeft zijn eigen netwerk en klanten en wordt niet gehinderd door regiobeperkingen. Iedere klant krijgt daardoor de aandacht die hij verdient.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is dagelijkse kost voor Arbeidsmakelaars. Financieel en organisatorisch zijn we betrokken bij onder meer Compassion, Evangelisatiepost Leeuwarden, Weissensee4kids, Ronald mcDonald huis, Orange Babies en Hulp Irak.
Wij zijn lid van de VRO vanwege de levensbeschouwing in combinatie met zaken doen. Om zo van tijd tot tijd eens te kunnen spiegelen met collega-ondernemers.

Zie voor meer info: http://www.arbeidsmakelaars.nl

 

Actueel

Actueel

Ok 1

Op DV 19 november 2019 zijn we te gast in het prachtige stadje Elburg. Zet deze datum alvast in uw agenda !

Meer nieuws

Lid Worden

Ledenwerfactie Wie nú besluit lid te worden, betaalt 200 euro in plaats van 250 euro voor 2019. Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact me [..]

Klik hier