• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Autobedrijf De Groot BV
Galileïstraat 46
3902 HR  Veenendaal
T 0318-529652
E info@autodegroot.nl
W www.autodegroot.nl

Autobedrijf De Groot BV
Mede-eigenaar en oprichter Gerrit de Groot is van onderaf opgeklommen. „Ik ben begonnen als monteur en in de avonduren verkocht en repareerde ik auto’s bij mij thuis. In 1966 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel. De zaken gingen goed en in 1974 ging ik uit loondienst en heb ik me voor 100% kunnen inzetten in mijn eigen bedrijf. We zijn toen al snel verhuisd naar de huidige locatie.”
Die plek bleek een gouden greep want anno 2014 is het één van de beste zichtlocaties van Veenendaal, vlakbij de A12. Het bedrijf is, na een nieuwbouw in 2007, vandaag de dag uitgegroeid tot een multifunctioneel autobedrijf met meer dan 140 occasions van alle merken, een schadeherstelbedrijf en een moderne werkplaats. Daarnaast werd in 2011 Autobedrijf Bart van der Meijden overgenomen. Dit bedrijf gaat nog steeds onder dezelfde naam door in Rhenen.Gerrit de Groot heeft er een bloeiend bedrijf van weten te maken. Zoon Jan werkt al sinds 1999 in het bedrijf en sinds dit jaar ook zoon Gerrald. „We werken onderscheidend. Omdat we alle merken verkopen, zowel nieuw als gebruikt, hebben we ervaring in en met alle auto’s en kunnen ook echt alle auto’s zélf repareren. In onze geavanceerde werkplaats hebben we de mogelijkheden om ieder merk te onderhouden of repareren. We zijn merkonafhankelijk, dus ook het advies richting onze klanten is onafhankelijk. Onze klanten hebben daardoor op het gebied van mobiliteit één contactpersoon, en dat spreekt enorm aan. Het komt regelmatig voor dat klanten ons een zoekopdracht geven en wij hier de juiste auto bij zoeken. Als dank voor hun loyaliteit bieden wij hen gratis haal- en brengservice of een gratis leenauto.”Van de crisis heeft De Groot wel wat gemerkt, maar niet schokkend. „Opvallend is dat we in 2014 al extreem veel auto’s hebben verkocht. Dat moedigt iedereen weer extra aan”, aldus de ondernemer.

Zie voor meer info: https://www.autodegroot.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier