• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Autobedrijf Karzijn & Zn.
Zuiderzeestraatweg West 91
8085 AC  Doornspijk - Elburg
T 0525-661215
E info@karzijn.nl
W www.karzijn.nl

Autobedrijf Karzijn & Zn.

Automobielbedrijf W. Karzijn in Doornspijk is al 30 jaar lang een Peugeot- en Citroënspecialist. „Natuurlijk is iedereen welkom hier en we helpen iedereen zo snel als het kan. We hebben de mensen en de middelen daarvoor in huis. Dit kan perfect geregeld worden met de PCA mobilitetspas, ook in het buitenland. Peugeot heeft een bepaalde charme voor ons”, aldus Karzijn.

Wie bij Karzijn aan komt rijden, ziet dat het economisch weer wat beter gaat in Nederland. Een hele rij auto’s met het bordje ‘Verkocht’ verraadt dat. Bij Karzijn moet je zijn voor gebruikte, maar ook voor nieuwe auto’s. Zijn zes fulltime werknemers zorgen ervoor dat de klant tevreden naar huis gaat, wanneer deze geholpen is met een betaalbare APK-keuring, of een vervanging van een onderdeel of een verleende service voor het onderhoud. „Maar wij helpen de klant ook met de schadeafhandeling, ruitreparatie of -vervanging. Hiervoor kunnen we zelfs een verzekeringen aanbieden bieden via Carmeleon-verzekeringen die gekoppeld is aan onze site, zodat de klant te allen tijde kan rekenen op een persoonlijke en passende klantenservice. We zien de auto niet graag buiten de deur en daarom worden beperkt bepaalde werkzaamheden voor schadeherstel uitbesteed aan specialisten”, aldus Karzijn.
Wie op de website van het autobedrijf occasions bekijkt, ziet er zo’n 60 in de aanbieding staan. Het meest Peugeot, maar ook Citroën doet mee. Karzijn: „Die twee merken zijn toch wel wat vergelijkbaar en soms een aanvulling op elkaar. Weet je, als je je in één merk specialiseert, wordt de kans op pech onderweg voor de klant wel heel klein. We hebben zo ontzettend veel ervaring met deze beide merken, dat we ze door en door kennen. We hebben de speciale apparatuur  voor deze merken in huis. Ook onze hele magazijnvoorraad is hier op aangepast. En Peugeot en Citroën leveren kwalitatief goede en betrouwbare auto’s met een zeer hoog comfort en een prachtige modellenlijn. We kunnen leveren van personenauto tot bedrijfsauto en van gezinsauto tot sport wagen. Overigens wie naar een bepaald soort auto op zoek is, dat niet bij ons op voorraad is, kan dat vrij gedetailleerd aangeven op onze site.”
Als aan Karzijn wordt gevraagd waarom de klant naar zíjn bedrijf met komen, antwoordt hij: „Persoonlijke benadering en directe service met kennis van zaken. Betaalbaar in aanschaf en onderhoud. Directe hulp als het nodig is. En niet te vergeten: nakomen wat je afspreekt of belooft. Dat zijn de zaken waar ons bedrijf voor staat en waar we om bekend staan.”
Autobedrijf  W. Karzijn is overigens ook het adres voor leaseauto’s en het onderhoud daarvan. De eigenaar over zijn nieuwe dienst: „Ongeacht het aantal auto’s dat er bij een bedrijf rondrijdt: leasen betekent altijd gemak. Zo worden de kosten vooraf duidelijk in beeld gebracht en overzichtelijk maandelijks gefactureerd. Er is ook geen grote eenmalige investering nodig, waardoor de ondernemer meer financiële armslag houdt. Wij zijn onafhankelijk en hebben geen verplichtingen met  autofabrikanten of importeurs. Daardoor is de klant bij ons verzekerd van een objectief, deskundig en merkonafhankelijk advies.”

Zie voor meer info: https://www.karzijn.nl

 

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier