• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Autobedrijf Verheul V.O.F.
Dr. Willem Dreeslaan 30
3771 RW Barneveld
T 0342-414969 | 06-86863020
E info@verheulautos.nl
W www.verheulautos.nl

Autobedrijf Verheul V.O.F.

Autobedrijf Verheul uit Harskamp ziet behoorlijk wat kleine bedrijfsauto’s aan zich voorbijgaan. „Die zijn op dit moment behoorlijk gewild”, zo zegt eigenaar Willem Verheul er zelf van. „Wij verkopen graag auto’s, maar repareren  ook erg veel.”

Verheul begon jaren geleden in een klein schuurtje, waar hij auto’s verkocht. De reparatie van auto’s neemt echter de laatste tijd steeds meer de overhand. Verheul: „Wij verkopen graag, maar ervaren gewoon dat mensen toch ook graag betrouwbaar hun auto laten repareren. We proberen het nét weer iets anders te doen dan anderen, want je moet je in deze tijd onderscheiden. Ik wil de klanten ook nog wel aan een gebruikt bandje helpen, als ik merk dat zij tegen prijzen aanhikken. Wel van goede kwaliteit, want daar gaan we absoluut voor. Maar je moet toch proberen ál je klanten maximaal te bedienen!”
Er zijn ook wel klanten die Verheul een opdracht geven, zodat hij gericht naar een bepaald soort auto kan gaan zoeken. Hij constateert dat er volop belangstelling is voor auto’s van vier a vijf jaar oud, maar dat vele autobezitters nog niet af willen van hun bolide die slechts een jaar of twee, drie oud is.
Hoewel hij kan begrijpen, dat mensen overwegen de auto wat minder te laten controleren, vindt hij dat toch onverstandig. „Ik begrijp dat mensen tegen kosten op kunnen zien. Toch kom je jezelf tegen als je onderhoud uitstelt. Veel klanten vinden het gewoon plezierig een onderhoudscontract af te sluiten. Daarmee zijn beide partijen vaak tevreden”, zo zegt hij daarover.

Zie voor meer info: http://www.verheulautos.nl

Reparatie van auto’s moet wel aantrekken

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier