• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

B. van der Graaf Engineering
Boskamp 36
3343 EB  Hendrik Ido Ambacht
T 078-6187689
E info@bvdgraafengineering.nl
W www.bvdgraafengineering.nl

B. van der Graaf Engineering

Wie een kantoorgebouw of bedrijfspand neerzet of verbouwt en snel een kwalitatief goed advies wil hebben over de benodigde werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties, moet zeker Van der Graaf Engineering uit Hendrik Ido-Ambacht een offerte laten maken.

„Installaties voor verwarming, airco, sanitair, luchtbehandeling of vochtregulering, warmtepomp- of brandblusinstallaties, we geven over dit soort zaken graag een betrouwbaar en voor de klant passend advies”, zo laat eigenaar Van der Graaf weten.
„Ons kenmerk is, dat we, zodra de klant een aanvraag doet, er dezelfde dag nog mee aan de slag gaan. Ik heb er een geweldige hekel aan een klant langer te laten wachten dan nodig is. Die doet niet voor niets aan aanvraag. Die wil snel geholpen zijn en met ons advies aan de gang. Onze klanten zijn voornamelijk aannemers, ontwikkelaars en architecten. Zij hebben iets ontworpen of willen bouwen en willen voor hun opdrachtgever weten wat de beste installatie in dat bouwwerk is. Dat berekenen wij voor hem tot in de puntjes. De klant kan uiteindelijk zijn keuze maken, maar wij geven de prijzen en de kwaliteit aan. Ook doen wij de zogenaamde EPC-berekening voor bouwaanvragen. Wij zijn dienstverlenend”, aldus Van der Graaf.
Als het om de toekomst van het binnenklimaat gaat, verwacht Van der Graaf, dat het systeem van de warmtepompen, waarbij één installatie én kan koelen én kan verwarmen, de toekomst heeft. „Wij hadden nog niet zo lang geleden de opdracht voor een zwembad, waarnaast een fitnessruimte was gelegen. Vergelijk de installatie met een koelkast: binnenin koeling, maar de installatie onttrekt en produceert warmte. Dan is het niet zo’n rare gedachte om zowel het zwembad te verwarmen van de warmte die vrij komt bij de koeling van de fitnessruimte’, legt Van der Graaf uit.
De projecten van Van der Graaf betreffen vooral installaties in bedrijven, kantoorpanden, woningen, scholen en kerken. „We zijn nu met een opdracht bezig voor een bunker in Den Haag en hebben zelfs ingeschreven voor een project in Rusland”, aldus de installatie-adviseur.

Zie voor meer info: https://bvdgraafengineering.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier