• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Baaij Catering
Kanaalstraat 57
2161 JC  Lisse
T 0252-413475
E info@baaijfresh.nl
W www.baaijfresh.nl

Baaij Catering

„’t Is een beetje uit de hand gelopen”, merkt Ad Baaij op over de succesvolle formule voor zijn bedrijf, dat meer betekent dan in een schitterende winkel met z’n vijftienen vis verkopen. „Afgelopen week deden we de catering voor een bijeenkomst van 1000 mensen, dus ieder VRO-lid, waar ook vandaan, kan voor zijn feestje bij ons langs komen!”

De VRO heeft niet zomaar besloten begin januari de nieuwjaarsbijeenkomst bij Baaij te houden. De broers Kees en Ad Baaij draaien er hun hand niet voor om. Wie in de speciaal ingerichte proefunit in Lisse een kijkje neemt, ziet precies wat Baaij voor ogen staat: kwaliteit en sfeer! Stijl dus ook.
De wanden ervan zijn van levensgroot fotobehang voorzien, waardoor de indruk wordt gewekt, dat de bezoeker zich in een oude Franse wijnkelder bevindt. Met daarin ook nog eens een grote keuken, waar de kok of vinoloog zijn uiterste best doet voor het publiek. Elders in de zaal is een sfeervolle grote hoekbank geplaatst, zodat gasten zich er ongedwongen en gezellig even apart kunnen verpozen met hun hapje of drankje. Ad: „Ja, mooi. Vinden wij ook wel… Door onze jarenlange ervaring hebben wij niet alleen deze, maar verschillende unieke locaties in de aanbieding. Een buffet in Park Rusthof in Sassenheim? Het kan! Wie een eigen locatie opgeeft: prima! We zijn er!”

Vis en vlees
Wanneer Baaij de catering verzorgt, kan dat op het gewenste niveau van ontzorging: Baaij Catering verhuurt voor zowel de zakelijke als particuliere markt bijna alles voor feesten en partijen. Van servies, glaswerk en partytenten tot meubilair. Ad: „En dat alles kunnen wij voor scherpe tarieven!”
Hij vervolgt: „Al onze buffetten, gerechten en fingerfood bestaan uit culinaire hoogstandjes. Onze koks bereiden nationale en internationale creaties met passie voor hun vak. Wij hebben echt álles in huis om de feestelijke, gelukkige momenten en bijeenkomsten tot een succes te maken! Zo verzorgen we het hele jaar door haringparty’s aan particulieren en bedrijven. De beste haring, schoongemaakt op een Oud-Hollandse haringkar al of niet in combinatie met een diversiteit aan warme en koude culinaire lekkernijen. Maar let op: niet alleen de visliefhebber komt aan zijn trekken. Wie meer een liefhebber is van vlees, is bij ons absoluut niet aan het verkeerde adres! Wij combineren creativiteit en kwaliteit en dat ook nog voor een passende prijs.”

Zie voor meer info: https://www.baaijfresh.nl

Wilt u direct contact met Ad Baaij? Dat kan 06-52095688

Trots op wat is bereikt...  De modern ingerichte viswinkel aan de Kanaalstraat Lisse  De eigen catering- en workshoplocatie  De goed geoutilleerde keuken in eigen cateringlocatie  Genoeg ruimte voor elke gezellige workshop of feestje van de zaak

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier