• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Barth Installatietechniek B.V.
Mijlweg 2
3295 KH 's-Gravendeel
T 078 67 31 100
E rijndertbarth@barthgroep.nl
W www.barthgroep.nl

Barth Installatietechniek B.V.

Onder leiding van de derde generatie Barth is de Barth Groep uitgegroeid tot een technische dienstverlener van formaat, met vijf gespecialiseerde en eigenzinnige bedrijven.

Toen in 1931 in ’s Gravendeel het eerste elektriciteitsnet werd aangelegd, zag ook het bedrijf van de familie Barth het licht. Door mee te groeien met de ontwikkelingen op het gebied van elektrische en werktuigkundige installaties en voortdurend in te spelen op de wensen van de klant, is het bedrijf door de jaren gecontroleerd gegroeid. Inmiddels werkt de derde generatie van de familie Barth samen met zo’n 200 vakmensen uit het dorp en de regio, die in de organisatie nog steeds de innovatiedrift, groeimogelijkheden en klantgerichtheid vinden waarmee de oude Barth zijn bedrijf is gestart.

De derde generatie van de familie Barth bestuurt de Barth Groep. Wij staan aan het roer van de mooiste groep technische specialisten van het land. Als dienstverlenende organisatie weten wij dat de kracht van ons bedrijf zit in onze mensen. Daarom zorgen wij er niet alleen voor dat zij met opleidingen en cursussen technisch op topniveau blijven, maar bieden we ze ook uitdagend werk in een platte organisatie.

Als leidinggevenden staan wij ten dienste van onze medewerkers: wij faciliteren een prettige werkomgeving, zodat zij alles in het werk kunnen stellen om jou als opdrachtgever blij te kunnen maken. Wij geloven dat persoonlijk contact de sleutel tot succes is en mede daarom krijg je vaak vertrouwde gezichten over de werkvloer. Tevreden medewerkers maken tevreden klanten.

Zie voor meer info: https://barthgroep.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier