• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Begrafenisverzorging Dorst
Molenpad 4
4696 BP Stavenisse
T 0166 – 697438
E info@dorstbegrafeniszorg.nl
W www.dorstbegrafeniszorg.nl

Begrafenisverzorging Dorst

Begrafenisverzorging Dorst verzorgt sinds 2009 begrafenissen in voornamelijk de provincie Zeeland. Als kleinschalige onderneming wil Dorst families en/of nabestaanden de mogelijkheid geven om op een rustige, gepaste manier afscheid te nemen, staat hen bij in deze moeilijke periode en staat garant voor een respect- en stijlvolle begeleiding.

Paul Dorst, als zoon van de eigenaar ook werkzaam in de onderneming: „De respectvolle begeleiding komt niet alleen naar voren tijdens de begrafenis van een overledene en de regeling daarvoor. Maar dit komt ook terug in de begeleiding van de families. Wij staan wij hen zo veel als mogelijk met raad en daad bij. Als bedrijf hechten wij tevens waarde aan een stijlvolle begeleiding. Veel families kiezen ons daarvoor. Juist bij betreffende momenten is het belangrijk dat alles stijlvol verloopt.”
Stijlvol betekent voor Dorst ook persoonlijke benadering. Paul: „We proberen nabestaanden juist overal bij te betrekken. Persoonlijk contact en zorg staan bij ons centraal en dat komt gedurende de dagen naar en tijdens de begrafenis zeker naar voren.”
Omdat mensen hun begrafenis graag goed en netjes geregeld willen zien, biedt Dorst met raad en daad hulp bij het opstellen van een wilsbeschikking. Bert: „Op basis van onze ervaring zijn wij in staat te adviseren over passende mogelijkheden. In deze bespreking kan tevens de rest van de familie betrokken worden, zodat deze geïnformeerd zijn over de voorbespreking van de begrafenis.”
Dorst zegt zich te onderscheiden van veel andere collega-ondernemingen door alléén begrafenissen verzorgen. Begrafenisverzorging Dorst verzorgt de gehele begrafenis en kan tevens de levering van gedenkstenen verzorgen. De keuze van deze gedenkstenen is zeer uitgebreid.
Het gebied waar men werkzaam is, is voornamelijk Tholen, Sint-Philipsland, Schouwen-Duiveland, Zuid-Beveland en omstreken. In overleg zijn wij overal te ontbieden.

Voor meer info: www.begrafenisverzorgingdorst.

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier