• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Benard Accountants | Adviseurs
Akeleibaan 3
2908 KA Capelle aan den IJssel
T 010 450 71 33
E arjan@benard-accountants.nl
W www.benard-accountants.nl

Benard Accountants | Adviseurs

Als accountants en belastingadviseurs bieden wij (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf een stevige helpende hand op vrijwel alle vakgebieden die van belang zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering. Tevens staan wij de (vermogende) particulier bij met advies en ondersteuning op onder meer fiscaal gebied.

Wij kunnen u een hoop werk uit handen nemen. Daardoor hebt u voldoende tijd om te doen wat u het liefst doet, namelijk ‘succesvol ondernemen’!

Onze website geeft u een goed beeld van onze organisatie en onze dienstverlening. Aangezien persoonlijk contact bij ons zeer hoog in het vaandel staat, vragen wij u vooral niet te aarzelen om een vrijblijvende afspraak met ons te maken. Tijdens een nadere kennismaking bespreken we samen hoeveel werk en welke zorgen wij voor u uit handen kunnen nemen. Dan wordt duidelijk welk voordeel onze helpende hand u oplevert. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Directie en medewerkers,

Benard Accountants | Adviseurs

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier