• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

De Vries en Verburg Bouw BV
't Vaartland 8
2821 LH Stolwijk
T 0182 - 34 17 41
E info@devriesverburg.nl
W www.devriesverburg.nl

De Vries en Verburg Bouw BV

De Vries en Verburg Bouw BV is actief in woningbouw en utiliteitsbouw. Wij ontwikkelen en realiseren zeer diverse bouwprojecten. Van appartementencomplexen en zorg- en welzijnsinstellingen tot bedrijfshallen en kantoren. Zowel in nieuwbouw, revitalisatie als onderhoud.

Bij elk project stellen wij hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid. Daarbij verliezen wij het milieu niet uit het oog. Wij vinden het nakomen van afspraken erg belangrijk, evenals persoonlijke contacten. Samen met u komen wij immers tot de beste oplossingen en de mooiste projecten.

Het technisch ontwikkelen en uitvoeren van uiteenlopende bouwprojecten is de core business van De Vries en Verburg Bouw BV. Wij richten ons op woningbouw en utiliteitsbouw, zoals zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijfshallen en kantoren. De Vries en Verburg Bouw BV werkt daarnaast ook in de agrarische sector. Voor planontwikkeling, bouwen en service en onderhoud kunt u allemaal terecht bij De Vries en Verburg Bouw BV.

INNOVATIEF, DUURZAAM met DAADKRACHT

Bij De Vries en Verburg Bouw BV werken circa 170 mensen. Zij onderscheiden zich door met hun vakkennis en gedrevenheid onder alle omstandigheden een kwalitatief hoogstaand product te maken. En dat resulteert in snelheid en degelijkheid, in alle fases van de bouw. De Vries en Verburg Bouw BV stelt hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu.

De Vries en Verburg Bouw BV is een onderdeel van de Burgland Groep en is gevestigd in Stolwijk.

Zie voor meer info: https://www.devriesverburg.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier