• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Bouwhof
Edisontraat 115
2723 RT Zoetermeer
T 06-23309356
E jan-bart@bouwhof.nl
W www.bouwhof.nl

Bouwhof

Bouwhof: woon-en bouwmarkt met oog voor identiteitsprofiel

 

Over het profiel van Bouwhof in Zoetermeer bestaat nauwelijks onduidelijkheid: het is een christelijke woon- en bouwmarkt met zo’n 20.000 m bouw, sanitair en interieur, waar de medewerkers graag werken en op zon- en eerste feestdagen gewoon vrij zijn. Bouwhof is er voor zakelijke en particuliere klanten.

 

Bouwhof bestaat al sinds 1979 toen de opa van de huidige eigenaar Jan Bart Huurman een sloopbedrijf begon. Jan Bart: „Hij kreeg vraag naar sloopproducten en dat werd al meer, waarna hij de stap heeft gezet om ook nieuwe producten te gaan aanbieden. Nu, 44 jaar later, zitten we in het derde pand en hebben alles onder één dak. Dat ‘alles’ is eigenlijk alles wat met wonen te maken heeft: van schroefje tot complete badkamer en keuken. Een team van rond de 100 medewerkers zorgt er elke dag weer voor dat klanten tevreden de deur uit gaan.”

 

Deskundigheid

Hij vindt dat Bouwhof zich duidelijk onderscheidt van anderen door het bieden van goede kwaliteit en service. „Natuurlijk zegt iedereen dit. Maar: bij óns kun de klant altijd terecht voor vakkundig advies van ervaren adviseurs. Onze medewerkers in de afdelingen verf, behang, vloeren, deuren, gordijnen, bouw, ijzerwaren, tuin en huishoudelijke artikelen zijn stuk voor stuk speciaal opgeleide specialisten die weten waar ze het over hebben. Op onze eerste verdieping kan de klant zich laten adviseren op het gebied van sanitair en tegels, keukens, bbq’s en tuinmeubelen, woonaccessoires en meubels, maar ook verlichting. Bouwhof heeft een zeer ruim assortiment, bij ons niet slagen is onmogelijk.”

 

Ook voor de zakelijke klant

Bouwhof heeft niet alleen veel te bieden voor de particuliere klant, maar ook voor de zakelijke, zoals zzp’ers, aannemers, overheid, scholen en bedrijven. Jan Bart: „Wij hebben een eigen groothandel in ons pand, onder de naam Bouwhof BPG. Hier bieden wij professionele materialen en andere openingstijden, zodat wij perfect aansluiten op de wensen van de zakelijke klant.”

 

Identiteit

De medewerkers respecteren de identiteit van Bouwhof. „Zeker, maar het komt ook niet vaak voor dat we daarover in gesprek hoeven te gaan. Wij hebben onze huisregels en ze weten wie we zijn en wat we willen uitstralen. Het mooie van dat we min of meer een familiebedrijf zijn, is ook, dat we op een laagdrempelige manier met elkaar om willen gaan. Dat betekent weer dat er niet zo snel iets ‘tussen’ gaat zitten omdat er een open communicatiestijl is. En juist om over je identiteit te sparren met andere ondernemers is het goed om lid te zijn van de VRO,” aldus Jan Bart.

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier