• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

De kantoorspecialist
De Smalle Zijde 22
3903 LP Veenendaal
T 0318-551122
E info@kantoorspecialist.nl
W www.kantoorspecialist.nl

De kantoorspecialist

De kantoorspecialist is sinds 1989 actief op het vlak van kantoorbenodigdheden. Dhr. Van Engelenhoven maakte destijds de stap van schrijfmachinemonteur naar verkoper van kantoorbenodigdheden. En met succes. Begonnen in een showroom van zestig vierkante meter, een kantoortje van tweeënhalf bij drie en een magazijn van één bij anderhalve meter, zijn we momenteel gevestigd in een pand van ruim 2000 vierkante meter. En de groei zit er nog steeds in. Samen met de nieuwe generatie Van Engelenhoven werken meer dan veertig mensen aan het werkplezier voor een groeiende klantenkring.

Al vanaf het prille begin ligt onze focus op persoonlijk contact, een servicegerichte benadering en vergaande specialisatie. Vooral met die laatste kwaliteit hebben we naam gemaakt. We heten niet voor niets De kantoorspecialist. Per productgroep hebben we specifiek opgeleide specialisten in huis. Ze hebben gevoel voor wat mooi is, ervaring met wat functioneel is en verstand van wat vereist is. Ons team komt elke ochtend weer gemotiveerd uit bed voor werkplezier. We genieten namelijk zelf enorm van ons werk maar we hebben ook alles in huis om werkplezier voor onze klanten te realiseren.

Missie
Wij gaan voor werkplezier.

Visie
Wij zijn De kantoorspecialist in het midden van het land.
Wij zorgen voor een complete werkomgeving.
Wij staan voor werkplezier van onze eigen mensen. Daardoor realiseren zij ook werkplezier bij onze klanten.  Onze mensen zijn puur, gedreven en optimistisch. In ons handelen gebruiken wij de Bijbel als uitgangspunt.

Zie voor meer info: https://www.kantoorspecialist.nl

 

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier