• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

De Romph Opticiens
Koningin Wilhelminaplein 2
2741 EA Waddinxveen
T 0182-611004
E info@deromphopticiens.nl
W www.deromphopticiens.nl

De Romph Opticiens

Eigenaar de Romph van De Romph Opticiens uit Waddinxveen laat er geen twijfel over bestaan: „Wij gaan qua service en zorg nét even verder dan de gewone opticien. Wij hebben service en kwaliteit heel hoog in het vaandel staan. We doen hier onze uiterste best om de mensen van een goed, eerlijk advies te voorzien. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten”.

„We begonnen hier in 2005 onder de paraplu van Het Huis Opticiens. Een aantal jaar geleden hebben wij besloten om op onze eigen benen verder te gaan en is mijn zoon Bart erbij gekomen. Bart is ook optometrist en kan de ogen medisch beoordelen. We gaan in de oogzorg verder en eventueel specifiek doorverwijzen naar een goede specialist/oogarts. De klant is bij ons geen nummer, maar krijgt een op maat gesneden advies op basis van uiterst nauwkeurige metingen. We kunnen bogen op een succesresultaat van nagenoeg 100 %. Daar hebben we op deze locatie nu de ruimte en de apparatuur voor”, zo laat De Romph zien.

Dat De Romph oog heeft voor nieuwe ontwikkelingen, blijkt duidelijk. „Wij hebben een collectie houten brillen met een eigen design en een hele goed pasvorm. De collectie zonnebrillen voldoet aan alle wensen van de klant: een enorme keuze en een breed spectrum aan modellen en kwaliteit. Heeft iemand om medische redenen  een topbril nodig, kunnen wij die leveren. Bovendien: elk glas wordt er bij ons hier ingezet in ons eigen inslijp-atelier!”

Ook op het gebied van contactlenzen is De Romph glashelder: „Tegenwoordig is het mogelijk om bij bijna iedereen lenzen aan te passen. We hebben sinds kort zelfs ook nachtlenzen. Dit is een zeer specifieke manier van aanpassen en kan vooral voor mensen die overdag geen lenzen kunnen dragen een uitkomst zijn. Deze lenzen zorgen er ’s nachts voor dat je overdag scherp kunt kijken. Met onze apparatuur en mogelijkheden geven we helder zicht op wat daarin nodig is en waar de klant zich prettig bij voelt. ”

Zie voor meer info: https://deromphopticiens.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier