• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Den Hertog Uitgeverij en Boekhandel B.V.
Elzenkade 6
3992 AC Houten
T 030-6373434
E cees@hertog.nl
W www.hertog.nl

Den Hertog Uitgeverij en Boekhandel B.V.

Den Hertog uit Houten is een begrip. Een beetje bekende in de gereformeerde gezindte en boekenlezer is de naam tegengekomen! Uitgeverij sinds mensenheugenis en actiever dan ooit op de boekenmarkt. Den Hertog stelt de eigen webmogelijkheden en opslagruimte beschikbaar voor VRO-ondernemers!

Cees den Hertog is razend enthousiast over zijn eigen onderneming: de uitgeverij en boekhandel doen het goed. De Web-verkoop gaat zo mogelijk nog beter. Zó goed, dat hij als VRO-lid zijn logistieke mogelijkheden en beschikbare magazijnruimte beschikbaar wil stellen aan ondernemers die ook met web-verkoop willen starten. „Wij maken inmiddels van onze kracht een deugd door anderen dit aanbod te doen. Vanwege een andere manier van verkoop, hebben wij ruimte beschikbaar”, aldus Cees.

Den Hertog staat volgens hem voor ‘alles wat komt kijken rondom het boek en hét Boek’. Cees: „Wij hebben natuurlijk naamsbekendheid opgebouwd met het uitgeven van ontzettend veel boeken voor de gereformeerde gezindte. We staan bekend om de kwaliteit van inhoud en verpakking. Boeken die bij Den Hertog vandaan komen, vallen niet zo maar uit elkaar. We hebben gelukkig een aantal belangrijke uitgaven, die bepaald geen eendagsvliegen zijn. Naast de vele bekende kinderboeken hebben we natuurlijk de Statenbijbel, de Institutie van Calvijn, het Zien op Jezus van Ambrosius, de Kinderbijbel van Vreugdenhil (hertaald en zelfs vertaald in het Chinees) en de Kinderbijbel van Van Dam.”

Den Hertog timmert niet alleen aan de refo-weg, maar kijken links en rechts met een knipoog over kerkmuren heen en daarbij worden moderne communicatiemiddelen ingezet. Cees: „Anno 2015 bereik je de consument niet meer alleen met een advertentie. We gaan de uitdaging graag aan en zijn actief per post, per mail, en op de sociale media, zoals Facebook en Twitter.
Wie op de site kijkt, ziet bij ‘binnenkort verschijnt’ een lange rij met boeken staan, waaruit blijkt, dat Den Hertog bepaald niet stilzit en in een behoefte voorziet. Voor bedrijven en instellingen is Den Hertog ook interessant: diverse klanten hebben hun jubileumuitgave door Den Hertog laten verzorgen.

Zie voor meer info: https://www.hertog.nl

Kantoorpand Den Hertog, Houten  Cees den Hertog 

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier